• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
20201206_142612.jpg

İşte böyle yaptım hanımlar dün😊😊
Her sayfada 4 ay var 3 sayfa toplam. Her aya 2 tane kalemini beğendiğim yazarlardan ekledim(24 tane) Kalan 3 satır da artık o ay kimi okumak istersem kısmet🤪🤪

C Calcifer
Mehfam Mehfam

Yaaa. Umarim kolay atlatir.
Biz de ailecek vucut agrisi, bas agrisi, koku kaybi vs yasadik ama testler negatif cikti 🤷‍♀️ hala tam koku alamıyoruz, aldigim kokular da kötü geliyor. Testler hatali cikti diye dusunuyorum.
Allah herkese acil sifa versin, tez zaman da kurtulalim su illetten.
Yaa benim de koku tat kaybı oldu, eklem ağrısı, terleme, sırt ağrısı, halsizlik falan. Ama testim negatif çıktı. Eşimde boğaz ağrısı halsizlik vardı onun negatif çıktı. Temaslı konumunda oldum ben ama ondan daha zor atlattım nasıl iş anlamadım bu test olayı. Ve hala bazı yiyeceklere karşı düzelmedi koku tat yani hoş olmayan şekilde kokuyorlar ve tatları kötü geliyor bazılarının. Yalnız değilmişim. Dertleşmek istedim geçmiş olsun

Ne güzel bir fikir👏 bende yapayım inşaAllah 🤩
Kitap siparişi için pc başına oturduğumda hiçbir yazar aklıma gelmiyor böyle yaparak kimleri okumak istediğimi de belirlemiş oldum iyi oldu yap mutlaka sen de, yazdıkça aklıma aaa şu yazar da çok iyiydi ne zamandır okumuyorum diye geldi çoğu isim iyi oldu🥰🤗🤗

Yaa benim de koku tat kaybı oldu, eklem ağrısı, terleme, sırt ağrısı, halsizlik falan. Ama testim negatif çıktı. Eşimde boğaz ağrısı halsizlik vardı onun negatif çıktı. Temaslı konumunda oldum ben ama ondan daha zor atlattım nasıl iş anlamadım bu test olayı. Ve hala bazı yiyeceklere karşı düzelmedi koku tat yani hoş olmayan şekilde kokuyorlar ve tatları kötü geliyor bazılarının. Yalnız değilmişim. Dertleşmek istedim geçmiş olsun
Tesekkur ederim sana da gecmis olsun. Kahve kokusu kötü geliyor mesela. Iciyorum ama kokusunu alamiyorum. Tat aliyorum ama koku olmayinca o da yarim yamalak iste

Tesekkur ederim sana da gecmis olsun. Kahve kokusu kötü geliyor mesela. Iciyorum ama kokusunu alamiyorum. Tat aliyorum ama koku olmayinca o da yarim yamalak iste
O çok kötü oluyor evet.
Bende Ağustos ayında kovidi geçirdim ağır şekilde. 2 ay koku tat gelmedi. Dedim ne büyük nimet koku ve tat almak 😔

Aynı yaa vallahi bende. Soğan, haşlanmış yumurta bunlar da kötü geliyor bana. Acaba bunlar koku tat kaybı yaşadığımız dönemde kokusunu alıyor muyum diye fazla kontrol ettiğimiz besinler mi ki ya.. çözemedim neden böyle olduğunu.

O çok kötü oluyor evet.
Bende Ağustos ayında kovidi geçirdim ağır şekilde. 2 ay koku tat gelmedi. Dedim ne büyük nimet koku ve tat almak 😔
Peki şimdi sen tamamen iyi misin bizim gibi sorun yaşıyor musun bazı besinlerde canım. Belki bizim de ilerde tam yerine oturacaktır

Kitap siparişi için pc başına oturduğumda hiçbir yazar aklıma gelmiyor böyle yaparak kimleri okumak istediğimi de belirlemiş oldum iyi oldu yap mutlaka sen de, yazdıkça aklıma aaa şu yazar da çok iyiydi ne zamandır okumuyorum diye geldi çoğu isim iyi oldu🥰🤗🤗
Ben o yüzden uygulamaların favori bölümünü kullanıyorum. Ama senin ki çok iyi fikirmiş 🥰

Aynı yaa vallahi bende. Soğan, haşlanmış yumurta bunlar da kötü geliyor bana. Acaba bunlar koku tat kaybı yaşadığımız dönemde kokusunu alıyor muyum diye fazla kontrol ettiğimiz besinler mi ki ya.. çözemedim neden böyle olduğunu.
Ben de hic anlamadim 🤷‍♀️

Yenilerini bile aldırır bu topik 😁
Geçen gün 7. Caddedeydim bi iki işim vardı. İşbankası yayınlarına girmemek için çok zor tuttum kendimi. Alıyorum beğenip bugün okurum yarın okurum derken sonu hüsran. O disiplini oturtamadım maalesef gece yatmadan telefonda Fink atacağıma 30 sayfa okusam ohh mis :KK64:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back