- 24 Mart 2020
- 9.926
- 35.709
- 498
- 32
Ne güzel bir fikirEki Görüntüle 2734138
İşte böyle yaptım hanımlar dün
Her sayfada 4 ay var 3 sayfa toplam. Her aya 2 tane kalemini beğendiğim yazarlardan ekledim(24 tane) Kalan 3 satır da artık o ay kimi okumak istersem kısmet
C Calcifer
Mehfam
Yaa benim de koku tat kaybı oldu, eklem ağrısı, terleme, sırt ağrısı, halsizlik falan. Ama testim negatif çıktı. Eşimde boğaz ağrısı halsizlik vardı onun negatif çıktı. Temaslı konumunda oldum ben ama ondan daha zor atlattım nasıl iş anlamadım bu test olayı. Ve hala bazı yiyeceklere karşı düzelmedi koku tat yani hoş olmayan şekilde kokuyorlar ve tatları kötü geliyor bazılarının. Yalnız değilmişim. Dertleşmek istedim geçmiş olsunYaaa. Umarim kolay atlatir.
Biz de ailecek vucut agrisi, bas agrisi, koku kaybi vs yasadik ama testler negatif ciktihala tam koku alamıyoruz, aldigim kokular da kötü geliyor. Testler hatali cikti diye dusunuyorum.
Allah herkese acil sifa versin, tez zaman da kurtulalim su illetten.
Kitap siparişi için pc başına oturduğumda hiçbir yazar aklıma gelmiyor böyle yaparak kimleri okumak istediğimi de belirlemiş oldum iyi oldu yap mutlaka sen de, yazdıkça aklıma aaa şu yazar da çok iyiydi ne zamandır okumuyorum diye geldi çoğu isim iyi olduNe güzel bir fikirbende yapayım inşaAllah
Tesekkur ederim sana da gecmis olsun. Kahve kokusu kötü geliyor mesela. Iciyorum ama kokusunu alamiyorum. Tat aliyorum ama koku olmayinca o da yarim yamalak isteYaa benim de koku tat kaybı oldu, eklem ağrısı, terleme, sırt ağrısı, halsizlik falan. Ama testim negatif çıktı. Eşimde boğaz ağrısı halsizlik vardı onun negatif çıktı. Temaslı konumunda oldum ben ama ondan daha zor atlattım nasıl iş anlamadım bu test olayı. Ve hala bazı yiyeceklere karşı düzelmedi koku tat yani hoş olmayan şekilde kokuyorlar ve tatları kötü geliyor bazılarının. Yalnız değilmişim. Dertleşmek istedim geçmiş olsun
O çok kötü oluyor evet.Tesekkur ederim sana da gecmis olsun. Kahve kokusu kötü geliyor mesela. Iciyorum ama kokusunu alamiyorum. Tat aliyorum ama koku olmayinca o da yarim yamalak iste
Aynı yaa vallahi bende. Soğan, haşlanmış yumurta bunlar da kötü geliyor bana. Acaba bunlar koku tat kaybı yaşadığımız dönemde kokusunu alıyor muyum diye fazla kontrol ettiğimiz besinler mi ki ya.. çözemedim neden böyle olduğunu.Tesekkur ederim sana da gecmis olsun. Kahve kokusu kötü geliyor mesela. Iciyorum ama kokusunu alamiyorum. Tat aliyorum ama koku olmayinca o da yarim yamalak iste
Peki şimdi sen tamamen iyi misin bizim gibi sorun yaşıyor musun bazı besinlerde canım. Belki bizim de ilerde tam yerine oturacaktırO çok kötü oluyor evet.
Bende Ağustos ayında kovidi geçirdim ağır şekilde. 2 ay koku tat gelmedi. Dedim ne büyük nimet koku ve tat almak
Ben o yüzden uygulamaların favori bölümünü kullanıyorum. Ama senin ki çok iyi fikirmişKitap siparişi için pc başına oturduğumda hiçbir yazar aklıma gelmiyor böyle yaparak kimleri okumak istediğimi de belirlemiş oldum iyi oldu yap mutlaka sen de, yazdıkça aklıma aaa şu yazar da çok iyiydi ne zamandır okumuyorum diye geldi çoğu isim iyi oldu
Hiç ayrı ayrı farketmedim ama eskisi gibi keskin değil artık koku alışım. Biraz körelmiş gibiPeki şimdi sen tamamen iyi misin bizim gibi sorun yaşıyor musun bazı besinlerde canım. Belki bizim de ilerde tam yerine oturacaktır
Amin maalouf tan ne okumayı planlıyorsunEki Görüntüle 2734138
İşte böyle yaptım hanımlar dün
Her sayfada 4 ay var 3 sayfa toplam. Her aya 2 tane kalemini beğendiğim yazarlardan ekledim(24 tane) Kalan 3 satır da artık o ay kimi okumak istersem kısmet
C Calcifer
Mehfam
Hoşgeldiniz. Muhbbete katıldıkça zaten ister istemez okumak istiyor insanÇok güzel bi konu olmuş takipteyim
Azıcık size sürtüneyim belki bana da bulaşır
HoşgeldinizÇok güzel bi konu olmuş takipteyim
Azıcık size sürtüneyim belki bana da bulaşır
Hoşgeldiniz. Muhbbete katıldıkça zaten ister istemez okumak istiyor insan
Hoşgeldiniz
Ben de hic anlamadimAynı yaa vallahi bende. Soğan, haşlanmış yumurta bunlar da kötü geliyor bana. Acaba bunlar koku tat kaybı yaşadığımız dönemde kokusunu alıyor muyum diye fazla kontrol ettiğimiz besinler mi ki ya.. çözemedim neden böyle olduğunu.
Yenilerini bile aldırır bu topikTeşekkürler hoşbuldum
Zaten başlığı görünce evde neler vardı ne okuyabilirim geçti direkt aklımdan
Geçen gün 7. Caddedeydim bi iki işim vardı. İşbankası yayınlarına girmemek için çok zor tuttum kendimi. Alıyorum beğenip bugün okurum yarın okurum derken sonu hüsran. O disiplini oturtamadım maalesef gece yatmadan telefonda Fink atacağıma 30 sayfa okusam ohh misYenilerini bile aldırır bu topik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?