- 17 Mayıs 2011
- 8.095
- 12.158
- 498
- 35
Yazmamistim, bir digeri de buyuk umutlar-charles dickens.İlk kitap hangisi idi. Yazdınsa da kaçırdım
bu iki kitap hayata baska bir yerden bakmami sagladi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazmamistim, bir digeri de buyuk umutlar-charles dickens.İlk kitap hangisi idi. Yazdınsa da kaçırdım
Listeme ekleyeyim, teşekkür ederimYazmamistim, bir digeri de buyuk umutlar-charles dickens.
niyeyse bu iki kitap hayata baska bir yerden bakmamis sagladi.
Ergenliğime döndüm gece yarısı güneşi adı, alacakaranlık okumuşsundur yada izlemişsindir belladan dinliyoduk ya bu kitapta da edwarddan dinliyoruz herşeyiAdı ne
OkumadımkiErgenliğime döndüm gece yarısı güneşi adı, alacakaranlık okumuşsundur yada izlemişsindir belladan dinliyoduk ya bu kitapta da edwarddan dinliyoruz herşeyi
Vampirli şeyler seviyosan okuyabilirsinOkumadımki
Mesela esim pozitif. Ailesi denpozitif.Yaa benim de koku tat kaybı oldu, eklem ağrısı, terleme, sırt ağrısı, halsizlik falan. Ama testim negatif çıktı. Eşimde boğaz ağrısı halsizlik vardı onun negatif çıktı. Temaslı konumunda oldum ben ama ondan daha zor atlattım nasıl iş anlamadım bu test olayı. Ve hala bazı yiyeceklere karşı düzelmedi koku tat yani hoş olmayan şekilde kokuyorlar ve tatları kötü geliyor bazılarının. Yalnız değilmişim. Dertleşmek istedim geçmiş olsun
Hiç izlemedim okumadım da. Ama eşim pek sever izlemeyiVampirli şeyler seviyosan okuyabilirsin
Çok geçmiş olsunMesela esim pozitif. Ailesi denpozitif.
ben negatifim. Ama o siralsrda cok agrilarim ve yorgunlugum vardi.
Bana da cok ilginc geliyor.
6. gun bitiyor bugun karantinada.
Tesekkur ederim.Çok geçmiş olsun
İyi okumalar
Onun en iyisi flim serisi daha heyecanlı izlemesiVampirli şeyler seviyosan okuyabilirsin
Ben de bayılırıımmHiç izlemedim okumadım da. Ama eşim pek sever izlemeyi
Ben her türlüsünü seviyorum ama böyle bildiğim bi seriyi başka açıdan dinlemek çok hoşuma gitti ergenliğime döndüm mis gibiOnun en iyisi flim serisi daha heyecanlı izlemesi
Bende sabah başladım. Güzel okumalarımız olsun
Olur okuyalım başlayalım mı?
Vladimir bartol
Allah razı olsun
Bence okumalısın inançlar üzerinden yönlendirme ile neler yaptırılıyor insanlaraGecen gün videosunu izledim bı baktım kitabida varmış
Flimde hasan sabbah olması hasebiyle dikkatimi çekmişti
AA pawım gelmiş hoşgelmiş. Sana her zaman yerimiz var tabikiBen de geliyim mii bu ara çok okuyorum hazır çoğaltmışken bırakmam hem
Bunu ben de listeme aliyorum