• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet ben aldığım zamanda 10 lira bile değildi. 2-3 ay kullandım sanırım.

Şimdi de 13 lira🤭

Korkunun ecele faydası yok devamke 😁

Ben de merak ediyorum onu

Sil baştan ı yıllar önce okumuştum. Keyifli bir kitaptı. Sineklerin Tanrısı beraber okuduk ve çok sevdikç keyifli okumalar

Tebrikler 🥳

Öfff durun ya daha okumadım ben

Yaa çok üzüldğm gitmene 😔 kendini toparladığında mutlaka gel

Dört kitabı okuyunca Çukurova da gezinmediğinizcyer kalmayacak. Keyifli okumalar

Alacam deneyince haber ederim ☺️

Eş zamanlı okuyabilirsiniz yani aynı anda birden fazla kitap. Ben öyle yapıyorum. Şuan 3 kitap birden okuyorum yarın bi tane daha eklicem henüz sevmediğim için belirrmiyorum
- ince memed1
- itiraflarım Tolstoy
- kinyas ve Kayra
Aynı anda okumayı hiç denemedim. Zorda kalırsam uygularım🤗

Mehfam Mehfam H M H M amazonu teslimat konusunda tek geçerim. Adresime ilk kez bir buçuk günde kargo geldi. Tabi yerel taşıma firmaları kullanıyor. Bulunduğum bölgede çok iyi belki de.
Ben amazondan almadım Reyyan almış ama gelmemiş 🤷 yerine duruma gote değişiyor heryer

ACAC9A23-EBD7-4375-9D1F-6308F9964045.webp
Başlıyorummmm💜

Onu da okudum. Çok ağır bir kitap kinyas ve Kayra. Okurken zorlanmıştım. Genel olarak Hakan Günday 'ın kitaplarının dili ağır. Okuduktan sonra iyi ki okumuşum dedim ama
Dilinin ağırlığını geçtim gözlerim çok iyi görmüyo , yazılar da küçük o açıdan daha başından zorlandım . Şimdilik ara verdim yarın gün ışığında devam edicem.

Ne zaman oraya geldin🙄

Kesinnnnnnnnnnnnnnnn yarisindaydi dimi 🙄🤭

Evetttt yarım bıraktığı kitaplara başladı🤣
Aynen yarımdı 😅
220 ye geldim :KK33:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X