- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
hangı sıteden alıyorsun canım eger yadak degılse soyleyebılıyormuyuzEvet başlıcam sipariş verip. Artık okunmalı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangı sıteden alıyorsun canım eger yadak degılse soyleyebılıyormuyuzEvet başlıcam sipariş verip. Artık okunmalı![]()
Evet ben aldığım zamanda 10 lira bile değildi. 2-3 ay kullandım sanırım.
Korkunun ecele faydası yok devamke
Ben de merak ediyorum onu
Sil baştan ı yıllar önce okumuştum. Keyifli bir kitaptı. Sineklerin Tanrısı beraber okuduk ve çok sevdikç keyifli okumalar
Tebrikler
Öfff durun ya daha okumadım ben
Yaa çok üzüldğm gitmenekendini toparladığında mutlaka gel
Dört kitabı okuyunca Çukurova da gezinmediğinizcyer kalmayacak. Keyifli okumalar
Aynı anda okumayı hiç denemedim. Zorda kalırsam uygularımEş zamanlı okuyabilirsiniz yani aynı anda birden fazla kitap. Ben öyle yapıyorum. Şuan 3 kitap birden okuyorum yarın bi tane daha eklicem henüz sevmediğim için belirrmiyorum
- ince memed1
- itiraflarım Tolstoy
- kinyas ve Kayra
Ben kitapyurdundan alıyorum genellikle kitaplarımıhangı sıteden alıyorsun canım eger yadak degılse soyleyebılıyormuyuz
Bana da kitaplar birbirine girecekmiş gibi geliyor bitirmeden birini diğerine başlayamıyorumAynı anda okumayı hiç denemedim. Zorda kalırsam uygularım![]()
Bende bendeBana da kitaplar birbirine girecekmiş gibi geliyor bitirmeden birini diğerine başlayamıyorum![]()
Dilinin ağırlığını geçtim gözlerim çok iyi görmüyo , yazılar da küçük o açıdan daha başından zorlandım . Şimdilik ara verdim yarın gün ışığında devam edicem.Onu da okudum. Çok ağır bir kitap kinyas ve Kayra. Okurken zorlanmıştım. Genel olarak Hakan Günday 'ın kitaplarının dili ağır. Okuduktan sonra iyi ki okumuşum dedim ama
Aslında onu söylerken anlatmak istediğim çok İnce düşünülmüş ancak yaşayan biri bu kadar ince düşünebilir hissiİnce memed kendi olamaz![]()
Sürekli kitap alan ve alma hızı okuma hızından fazla olan biriyim. Bu yöntem bana çare olacak gibiAynı anda okumayı hiç denemedim. Zorda kalırsam uygularım![]()
Ne zaman oraya geldin![]()
Kesinnnnnnnnnnnnnnnn yarisindaydi dimi![]()
Aynen yarımdıEvetttt yarım bıraktığı kitaplara başladı![]()
220 ye geldimORTAK OKUMA ALARMI
KÖRLÜK'ü okumaya başlıyoruz.
H M
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
Life light
UcanSupurge
@Ozlemlerhayallar
Bende bir sürü okumadığım kitap var ve sürekli alıyorumSürekli kitap alan ve alma hızı okuma hızından fazla olan biriyim. Bu yöntem bana çare olacak gibi![]()
Eee bitmiş bile 110 sayfan kalmışAynen yarımdı
220 ye geldim![]()
Aynen bitireyim de bi yarım kitabım daha var sonra da onu okurum sonra da Fareler ve İnsanlar var sıradaEee bitmiş bile 110 sayfan kalmış![]()
Tamam canım. Ben dün başladığım Ezilenlerin Pedagojisi'de 57.sayfadan 89'a geldim. Uyumadan da Körlük okuyacağım. Biri düşünce kitabı, diğeri roman iyi ilerler diye düşünüyorum.ORTAK OKUMA ALARMI
KÖRLÜK'ü okumaya başlıyoruz.
H M
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
Life light
UcanSupurge
@Ozlemlerhayallar
Hadi ya. Müşteri hizmetleri ile görüştün mü cnmAmazondan 3.siparişim bu canım. Öncekiler çok hızlı geldi. Ama bu gecikti malesef![]()