• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de seri kitapları okumayı pek sevmediğim için okumamıştım şuan 1 i okuyorum. Betimlemeler çok gerçekçi . Bazen diyorum acaba burdaki ince memed yaşar kemalin kendisi mi diye. Çünkü o kadar ince detaylar veriyo ki. Ne yalan söyleyeyim ben bu kitaptan bu kadarını beklemiyordum. Resmen içimde gidip oraları görme isteği uyandırdı. kitabı gidip adanada okumak imkanım olsa hiç durmazdim.
okadar akıcı bır kıtap kı. hıc sıkılmadan okunuyır zaten ben yasar kemalın tum eserlerini seviyorum

Çok kitap okurum içim de gidiyor o seriye ama bi türlü alıp okumadım. Elimde 10 un üstünde kitap var okunmayı bekleyen. Vereceğim ilk siparişte kesinlikle artık alacağım serinin hepsini ve okuyacağım🤗
Okudum. Kesinlikle okumalısınız. Bu kitabı okuyunca neden bu kadar geç kalmışım diyeceksiniz. Okurken dikkat etmeniz gereken sadece peş peşe okumayın. O zaman sıkabilir

Şimdi bir kitap daha ekliyorum kinyas ve kayrayi okumaya baslicam birazdan. 😍❤️
Zihni açtı doymuyordu💃🏻
Onu da okudum. Çok ağır bir kitap kinyas ve Kayra. Okurken zorlanmıştım. Genel olarak Hakan Günday 'ın kitaplarının dili ağır. Okuduktan sonra iyi ki okumuşum dedim ama

Ben de seri kitapları okumayı pek sevmediğim için okumamıştım şuan 1 i okuyorum. Betimlemeler çok gerçekçi . Bazen diyorum acaba burdaki ince memed yaşar kemalin kendisi mi diye. Çünkü o kadar ince detaylar veriyo ki. Ne yalan söyleyeyim ben bu kitaptan bu kadarını beklemiyordum. Resmen içimde gidip oraları görme isteği uyandırdı. kitabı gidip adanada okumak imkanım olsa hiç durmazdim.
İnce memed kendi olamaz 🤷

Okudum. Kesinlikle okumalısınız. Bu kitabı okuyunca neden bu kadar geç kalmışım diyeceksiniz. Okurken dikkat etmeniz gereken sadece peş peşe okumayın. O zaman sıkabilir
Peş peşe okumalıyım diyip hep erteliyordum😂 o zaman dedğinizi yapayım araya başka kitaplar sıkıştırarak okuyum🙈

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X