- 12 Haziran 2019
- 18.974
- 116.006
- 598
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman oraya geldin190. Sayfadayım![]()
Kesinnnnnnnnnnnnnnnn yarisindaydi dimi
Evetttt yarım bıraktığı kitaplara başladıKesinnnnnnnnnnnnnnnn yarisindaydi dimi![]()
henüz okuyamadım bu yıl okuma listemdeSelamlar ben en büyük eksiğim olarak İnce Memedi okumamayı görürüm kitap okuma konusunda4 kitaptan oluşunca bi türlü uygun zaman dilimini bulup okuyamadım onu. Akıcı mı kitap okuyanlardan yorum alabilir miyim
![]()
Çok kitap okurum içim de gidiyor o seriye ama bi türlü alıp okumadım. Elimde 10 un üstünde kitap var okunmayı bekleyen. Vereceğim ilk siparişte kesinlikle artık alacağım serinin hepsini ve okuyacağımhenüz okuyamadım bu yıl okuma listemde![]()
bizim gibi okumak isteuen olursa ortak okumada yapabilirz belki. Daha keyifli oluyorÇok kitap okurum içim de gidiyor o seriye ama bi türlü alıp okumadım. Elimde 10 un üstünde kitap var okunmayı bekleyen. Vereceğim ilk siparişte kesinlikle artık alacağım serinin hepsini ve okuyacağım![]()
Olabilir aslında. Beraber daha güzel olabilirbizim gibi okumak isteuen olursa ortak okumada yapabilirz belki. Daha keyifli oluyor
Olabilir aslında. Beraber daha güzel olabilir
bizim gibi okumak isteuen olursa ortak okumada yapabilirz belki. Daha keyifli oluyor
Ben de seri kitapları okumayı pek sevmediğim için okumamıştım şuan 1 i okuyorum. Betimlemeler çok gerçekçi . Bazen diyorum acaba burdaki ince memed yaşar kemalin kendisi mi diye. Çünkü o kadar ince detaylar veriyo ki. Ne yalan söyleyeyim ben bu kitaptan bu kadarını beklemiyordum. Resmen içimde gidip oraları görme isteği uyandırdı. kitabı gidip adanada okumak imkanım olsa hiç durmazdim.Selamlar ben en büyük eksiğim olarak İnce Memedi okumamayı görürüm kitap okuma konusunda4 kitaptan oluşunca bi türlü uygun zaman dilimini bulup okuyamadım onu. Akıcı mı kitap okuyanlardan yorum alabilir miyim
![]()
10 yaşında İnce Memed seri mi okudunuzben çocukken okumuştum ama hiç hatırlamıyorum. 10 yaşında falandim galiba.
geçen gün baktım okuyum diye. bu ayki listemde yok ama Şubat'ta okumayı düşünüyorum:)
Şubat'ta başlasak olur mu:)
Güzel gidiyor yani kitap. İlk fırsatta sipariş vrreceğim tüm seriyi. Ben de seri olduğu için kaçtım hep okumaktan ama cok da merak ediyorum yaniBen de seri kitapları okumayı pek sevmediğim için okumamıştım şuan 1 i okuyorum. Betimlemeler çok gerçekçi . Bazen diyorum acaba burdaki ince memed yaşar kemalin kendisi mi diye. Çünkü o kadar ince detaylar veriyo ki. Ne yalan söyleyeyim ben bu kitaptan bu kadarını beklemiyordum. Resmen içimde gidip oraları görme isteği uyandırdı. kitabı gidip adanada okumak imkanım olsa hiç durmazdim.
Şubatta anna karenina ya rağmen okuyabilir miyizben çocukken okumuştum ama hiç hatırlamıyorum. 10 yaşında falandim galiba.
geçen gün baktım okuyum diye. bu ayki listemde yok ama Şubat'ta okumayı düşünüyorum:)
Şubat'ta başlasak olur mu:)
Bende katilmak istiyorum. Dun basladigim icimizdeki seytani bitirip baslayacagim. Siz ne zaman baslayacaksinizH M üçümüz başlıyoruz o zaman KÖRLÜK'ü okumaya. Başka katılan var mı?
cok guzel kesınlıkle hepsını okuyunSelamlar ben en büyük eksiğim olarak İnce Memedi okumamayı görürüm kitap okuma konusunda4 kitaptan oluşunca bi türlü uygun zaman dilimini bulup okuyamadım onu. Akıcı mı kitap okuyanlardan yorum alabilir miyim
![]()
Eş zamanlı okuyabilirsiniz yani aynı anda birden fazla kitap. Ben öyle yapıyorum. Şuan 3 kitap birden okuyorum yarın bi tane daha eklicem henüz sevmediğim için belirrmiyorumŞubatta anna karenina ya rağmen okuyabilir miyiz![]()
10 yaşında İnce Memed seri mi okudunuzsüper bişi
benim içim gidiyor okumak için ama bi türlü okuyamadım
![]()