• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
190. Sayfadayım
:KK59:
Ne zaman oraya geldin🙄

Selamlar ben en büyük eksiğim olarak İnce Memedi okumamayı görürüm kitap okuma konusunda🙈 4 kitaptan oluşunca bi türlü uygun zaman dilimini bulup okuyamadım onu. Akıcı mı kitap okuyanlardan yorum alabilir miyim🥰

henüz okuyamadım bu yıl okuma listemde🤗
Çok kitap okurum içim de gidiyor o seriye ama bi türlü alıp okumadım. Elimde 10 un üstünde kitap var okunmayı bekleyen. Vereceğim ilk siparişte kesinlikle artık alacağım serinin hepsini ve okuyacağım🤗

Çok kitap okurum içim de gidiyor o seriye ama bi türlü alıp okumadım. Elimde 10 un üstünde kitap var okunmayı bekleyen. Vereceğim ilk siparişte kesinlikle artık alacağım serinin hepsini ve okuyacağım🤗
bizim gibi okumak isteuen olursa ortak okumada yapabilirz belki. Daha keyifli oluyor

Olabilir aslında. Beraber daha güzel olabilir

ben çocukken okumuştum ama hiç hatırlamıyorum. 10 yaşında falandim galiba.

geçen gün baktım okuyum diye. bu ayki listemde yok ama Şubat'ta okumayı düşünüyorum:)

bizim gibi okumak isteuen olursa ortak okumada yapabilirz belki. Daha keyifli oluyor

Şubat'ta başlasak olur mu:)

Selamlar ben en büyük eksiğim olarak İnce Memedi okumamayı görürüm kitap okuma konusunda🙈 4 kitaptan oluşunca bi türlü uygun zaman dilimini bulup okuyamadım onu. Akıcı mı kitap okuyanlardan yorum alabilir miyim🥰
Ben de seri kitapları okumayı pek sevmediğim için okumamıştım şuan 1 i okuyorum. Betimlemeler çok gerçekçi . Bazen diyorum acaba burdaki ince memed yaşar kemalin kendisi mi diye. Çünkü o kadar ince detaylar veriyo ki. Ne yalan söyleyeyim ben bu kitaptan bu kadarını beklemiyordum. Resmen içimde gidip oraları görme isteği uyandırdı. kitabı gidip adanada okumak imkanım olsa hiç durmazdim.

ben çocukken okumuştum ama hiç hatırlamıyorum. 10 yaşında falandim galiba.

geçen gün baktım okuyum diye. bu ayki listemde yok ama Şubat'ta okumayı düşünüyorum:)

Şubat'ta başlasak olur mu:)
10 yaşında İnce Memed seri mi okudunuz🙈 süper bişi🤗 benim içim gidiyor okumak için ama bi türlü okuyamadım😔

Ben de seri kitapları okumayı pek sevmediğim için okumamıştım şuan 1 i okuyorum. Betimlemeler çok gerçekçi . Bazen diyorum acaba burdaki ince memed yaşar kemalin kendisi mi diye. Çünkü o kadar ince detaylar veriyo ki. Ne yalan söyleyeyim ben bu kitaptan bu kadarını beklemiyordum. Resmen içimde gidip oraları görme isteği uyandırdı. kitabı gidip adanada okumak imkanım olsa hiç durmazdim.
Güzel gidiyor yani kitap. İlk fırsatta sipariş vrreceğim tüm seriyi. Ben de seri olduğu için kaçtım hep okumaktan ama cok da merak ediyorum yani

cok guzel kesınlıkle hepsını okuyun

Şubatta anna karenina ya rağmen okuyabilir miyiz🤪
Eş zamanlı okuyabilirsiniz yani aynı anda birden fazla kitap. Ben öyle yapıyorum. Şuan 3 kitap birden okuyorum yarın bi tane daha eklicem henüz sevmediğim için belirrmiyorum
- ince memed1
- itiraflarım Tolstoy
- kinyas ve Kayra

10 yaşında İnce Memed seri mi okudunuz🙈 süper bişi🤗 benim içim gidiyor okumak için ama bi türlü okuyamadım😔

ben babamın kitaplarının hepsini okurdum:D takıntı gibi bişeydi:) hiç hatırlamıyorum ama kitabı. seri değil de iki kitabı vardı galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X