- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Diğer yarın kitabın ne merak ettimAynen bitireyim de bi yarım kitabım daha var sonra da onu okurum sonra da Fareler ve İnsanlar var sırada

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diğer yarın kitabın ne merak ettimAynen bitireyim de bi yarım kitabım daha var sonra da onu okurum sonra da Fareler ve İnsanlar var sırada
bende cok alıyorum aslında bos olan bır odama duvardan sura buyuk bır kıtaplık yaptırmak istiyorum ama kıracı oldugum ıcın malesef yapamıyorumBende bir sürü okumadığım kitap var ve sürekli alıyorum![]()
Demonte yapabilirsiniz ama taşınman gerekir ev küçük olursa koyacak yer sıkıntı olabilir.bende cok alıyorum aslında bos olan bır odama duvardan sura buyuk bır kıtaplık yaptırmak istiyorum ama kıracı oldugum ıcın malesef yapamıyorum
Ben de katılmak istiyorum ama evime geçmem lazım. Bir de şu an elimde bir kitabım var. Siz önden gidin ben yine arkadan yetişirim.H M üçümüz başlıyoruz o zaman KÖRLÜK'ü okumaya. Başka katılan var mı?
Erik Ağacı diye bir kitap canım 2. Dünya Savaşı zamanında Alman bir kız ve Yahudi bir genç arasındaki aşkı anlatıyorDiğer yarın kitabın ne merak ettim![]()
evett zaten korkum o.Demonte yapabilirsiniz ama taşınman gerekir ev küçük olursa koyacak yer sıkıntı olabilir.
Evet puntoları da çok küçükDilinin ağırlığını geçtim gözlerim çok iyi görmüyo , yazılar da küçük o açıdan daha başından zorlandım . Şimdilik ara verdim yarın gün ışığında devam edicem.
Buralardayım limonsuz
Sen başlama git ev iş falan yapHangi kitaba başlasam![]()
Onu da yaptım bugün ama dinlenirken de boş durmayımSen başlama git ev iş falan yapsonra yetişemiyoruz sana
Merhaba,Merhabalar,
Foruma girince bu konuya bakmadan çıkamıyorum ben, çok güzelsiniz.
Keyifli okumalar dilerim herkese![]()