- 26 Mart 2018
- 28.456
- 127.986
- 598
Hımm, o zaman kötü. Kitap bekleme heyecanı çok güzel, ama gecikmesi de çok gıcıkÖnceden de sepetimde bekleyen kitaplar
Gözün aydınGünaydın kızlar dün Sineklerin Tanrısı’nı bitirdim yarım kalmış kitaplardan biri bitti şükür aklımda kalmayacak artık darısı diğer iki yarım kitabın başınaSonra yeni kitaplara yelken açabilirim
Yarım kalmış kitaplarımdan biri daha “Körlük” 166. Sayfada imişimGözün aydınsırada ne var
Körlüğü okurken o kadar kaptırmışım ki kendimi, etrafımda olan herkesin gözleri görmüyor gibi hissetmiştim. Kendim defalarca etrafa bakmıştım korkuylaYarım kalmış kitaplarımdan biri daha “Körlük” 166. Sayfada imişim
Ben de listeme ekledim bu kitabıKörlüğü okurken o kadar kaptırmışım ki kendimi, etrafımda olan herkesin gözleri görmüyor gibi hissetmiştim. Kendim defalarca etrafa bakmıştım korkuyla
Yalnız değilmişimKörlüğü okurken o kadar kaptırmışım ki kendimi, etrafımda olan herkesin gözleri görmüyor gibi hissetmiştim. Kendim defalarca etrafa bakmıştım korkuyla
Böyle bir etki yapıyor değil miYalnız değilmişim
Çok güzelBen de listeme ekledim bu kitabı
Kız Allah seni iyi etsin 1 gün olmuş dahaGunaydin, ben yilbasi aksamindan beri tek kelime okuyamadim
Yaa canım
Bugun Martin Eden'a baslayacagim
Gunaydinlar herkese. Bol okumali bir gun olsun❤
Günaydın
Günaydin herkese
Gunaydin akilli bidik hanimlar
Hepinize günaydın arkadaşlar
Herkese günaydıın güzel bir gün olsun️
Günaydın canimm
Günaydın kızlar dün Sineklerin Tanrısı’nı bitirdim yarım kalmış kitaplardan biri bitti şükür aklımda kalmayacak artık darısı diğer iki yarım kitabın başınaSonra yeni kitaplara yelken açabilirim
Günaydın hanımlaaarrr
Gunaydin, ben yilbasi aksamindan beri tek kelime okuyamadim
Selam kizlardava kitabinda 110 a geldim kitap gayet guzel gidiyor
Günaydınlar kitap kurtlarımSelam kızlar nasılsınız
Topik sahibinin geldiği nasıl da belli.Günaydınlar kitap kurtlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?