- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
İzleyelim bakalımSiyah gelinlik![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İzleyelim bakalımSiyah gelinlik![]()
Tabi ki. Burada da cok tavsiye edildi. Ama oldukca kalin bir kitap. Bitirmem uzun surebilirBu kitaba da çok denk geliyorum kim okunması gerekenler listesi yapmışsa nerdeyse hepsinde var. Ben de okumak istiyorum. Bitirince detaya girmeden uslup vs nasıldı diye bilgi verirseniz sevinirim![]()
Bende daha önce okudumKüçük prensi sanırım 6 kere falan okudum yine de okurum![]()
Keyifli okumalar canım fareler ve insanlar i herkes bitirsin konuşalım çok severimFareler ve insanlara başladım bugun biter. Sonra dan brown başlangıç okumayo planlıyorum
Bugun Martin Eden'a baslayacagim
Gunaydinlar herkese. Bol okumali bir gun olsun❤
![]()
Martin EdenBu kitaba da çok denk geliyorum kim okunması gerekenler listesi yapmışsa nerdeyse hepsinde var. Ben de okumak istiyorum. Bitirince detaya girmeden uslup vs nasıldı diye bilgi verirseniz sevinirim![]()
Gunaydin akilli bidik hanimlarGünaydın hepimize
C Calcifer
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
pawlover
A Atesbocegi5
Life light
Alp_BuRc
M mehlika nur
WunderLost
Oriana
minseo
Margaret Hale
Night owl
Eleadora
Stevya
succulentaski
Jawlensky
Kitapkurdu60
bir civciv annesi
turuncukedininannesi
Uyuzhanim
Kukrim
E Esila09
WOMAN
S sognatore
K Kitapkontesi
yet07
Polo33
D dgdln
turkoblomov
C Capanin Gururu Teyom
Hoşgeldin canim seni görmek ne güzelHepinize günaydın arkadaşlar![]()
Günaydın canimmGünaydın hepimize
C Calcifer
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
pawlover
A Atesbocegi5
Life light
Alp_BuRc
M mehlika nur
WunderLost
Oriana
minseo
Margaret Hale
Night owl
Eleadora
Stevya
succulentaski
Jawlensky
Kitapkurdu60
bir civciv annesi
turuncukedininannesi
Uyuzhanim
Kukrim
E Esila09
WOMAN
S sognatore
K Kitapkontesi
yet07
Polo33
D dgdln
turkoblomov
C Capanin Gururu Teyom
Valla blmiyorum senin ne aşamada?
Sipariş alındı olarak bekliyor aynıValla blmiyorum senin ne aşamada?
Bı hafta bekleyeceğim olmassa arayacagm canim![]()
BenmdeSipariş alındı olarak bekliyor aynı![]()
Seni görmek de güzelHoşgeldin canim seni görmek ne güzel![]()
Sipariş alındı olarak bekliyor aynı![]()
Bu sipariş için değil de sonraki siparişlerinizi öncesinde sepete eklediğiniz zaman erken temin ediyorlar kızlar.Benmdegülelim en iyisi pozitif olalım iyi enerjiler yollayalım gelsin
![]()
Ekledim kaç gün bekledi kitaba karar verene kadar zaten 3 gün geçti sayılmazmiBu sipariş için değil de sonraki siparişlerinizi öncesinde sepete eklediğiniz zaman erken temin ediyorlar kızlar.
Önceden de sepetimde bekleyen kitaplarBu sipariş için değil de sonraki siparişlerinizi öncesinde sepete eklediğiniz zaman erken temin ediyorlar kızlar.
Gülelim bari. Nasip...Benmdegülelim en iyisi pozitif olalım iyi enerjiler yollayalım gelsin
![]()