Hadi okuyalım o zamanAma huzursuz hissediyorum, hayatim eksik yasanmis gibi
Ben almıştım ama çok çabuk bozuldu. Işığı ilk zamanlar çok iyiydiEki Görüntüle 2752336
Bu tarz bir şey kastettiğim cnm. Gece oğlum uyuduğunda okumam lazım. Uykum yoksa en verimli saat benim için.
Benmde böyle çerçevesi daha inceEki Görüntüle 2752336
Bu tarz bir şey kastettiğim cnm. Gece oğlum uyuduğunda okumam lazım. Uykum yoksa en verimli saat benim için.
Benimde yeşil yol filimindeki idam edilen siyahi adam geldi aklıma. Fiziki özelliklerini benzettim lennie yleKonusu farkli olsada insanlar ve farelerde ki lennie yi ben İlyas Salman in Zavallı filmine benzettim
Işık anlamında mı sordunuz dinlendirici mi?Kitap okuma gözlüğü alıp memnun kalan oldu mu arkadaşlar veya türevlerinden kullanan.
Ben almıştım ama çok çabuk bozuldu. Işığı ilk zamanlar çok iyiydi
Işık anlamında mı sordunuz dinlendirici mi?
Ben numaralı gözlüğümü bile takmıyorum
En son gözüm ciddi anlamda seyirme yapıp kapanıyor dinlenme moduna alıyor kendini
Bu arada iyi bir ışık arayışındayım ben de şu sayfa üstüne koyulan pleksi ışıklardan kullanan var mı kızlar:)
Benmde böyle çerçevesi daha ince
Evet ben aldığım zamanda 10 lira bile değildi. 2-3 ay kullandım sanırım.3-5 ay idare ederse sıkıntı yok çok ucuz zaten. 1 haftalıksa gerek yok o zaman
Ewt karanlıkta okuyabilmek için. Aslında taksanız ilerleme yaparsa böyle
Gözlük, sizinde dediğiniz gibi kitap üstüne koyulan. Bir de kitaba takılan masa lambasına benzer var. Hangisi kullanışlı olur bilemedim ben de.
Aynen farklı anlaşıldıKaranlıkta okumak için demiştim aslında tam ifade edemedim kusur bakma
Uygulamayı kullanmaya başladım Harikaymış çok teşekkür ederim sizePlay store de uygulamar var kitab oku diye yazın Androidmi kullaniyorsunuz
Uygulamayı kullanmaya başladım Harikaymış çok teşekkür ederim size
AA oakdar azmiymis yaa herkes bende kor gibi hissettim diyince tırstım bendeBen de Körlük kitabını indirdim. 133 sayfa. Sanırım doğru kitaptır
Acaba yanlış mı indirdim. Ben de emin değilim canımAA oakdar azmiymis yaa herkes bende kor gibi hissettim diyince tırstım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?