Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
o zaman araya biraz neşeli bişeyler mi koysan
Genelde öyle yapıyorum biliyor musun Piruze de çok üzüldüm üstüne Liman Caddesi tatlı gitti .
Oğuz Atay'ın varsa neşeli birşeyi onu alayım olmadı ben .
Tutunamayanlar ile birlikte iyice dibe gitmeyeyim

Genelde öyle yapıyorum biliyor musun Piruze de çok üzüldüm üstüne Liman Caddesi tatlı gitti .
Oğuz Atay'ın varsa neşeli birşeyi onu alayım olmadı ben .
Tutunamayanlar ile birlikte iyice dibe gitmeyeyim

oğuz Atay'ın tarzı karamsar :)
araya başka kitap almalısın bence

limonsuzum 15 günde okursun bı kitabı. hatta iki günde okuyup bitirdiğin bile olur:)

zaten bı süre beraber seçeriz kitaplarını. tavsiyelerle ilerlersin. kendini öyle düşünme. bence sen hepimizi geçersin
Bu kadar motive edecek başka bir mesaj olamazdı herhalde

Ocak ayı yazarı oğuz Atay:) istersen onun kitaplarından birini oku.
ben korkuyu beklerkeni yeni okudum güzeldi baya:)

benim en sevdiğim kitap da tutunamayanlari:)
Tutunamayanlara başlamıştım ama bir türlü bitirmek nasip olmadı bu sefer sayenizde baştan okuyup bitiririm inşallah

Yok canım benim kitabın sonu için dedim ben onu .
Fareler ve insanlar i okudum demis ya arkadaş sen orda olsa idin sen ne yapardın diye
Ben olsaydım ne yapardımı cevaplamak zor aslında. Ama herkes okusun tekrar konuşalım. Çok etkilenmiştim bu kitaptan.

Küçük prensi sanırım 6 kere falan okudum yine de okurum

Bugun Martin Eden'a baslayacagim

Gunaydinlar herkese. Bol okumali bir gun olsun
Bu kitaba da çok denk geliyorum kim okunması gerekenler listesi yapmışsa nerdeyse hepsinde var. Ben de okumak istiyorum. Bitirince detaya girmeden uslup vs nasıldı diye bilgi verirseniz sevinirim

Fareler ve insanlara başladım bugun biter. Sonra dan brown başlangıç okumayo planlıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…