- 26 Mart 2018
- 28.456
- 127.986
- 598
Hımm, o zaman kötü. Kitap bekleme heyecanı çok güzel, ama gecikmesi de çok gıcıkÖnceden de sepetimde bekleyen kitaplar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hımm, o zaman kötü. Kitap bekleme heyecanı çok güzel, ama gecikmesi de çok gıcıkÖnceden de sepetimde bekleyen kitaplar![]()
Gözün aydınGünaydın kızlar dün Sineklerin Tanrısı’nı bitirdim yarım kalmış kitaplardan biri bitti şükür aklımda kalmayacak artık darısı diğer iki yarım kitabın başınaSonra yeni kitaplara yelken açabilirim
![]()
Yarım kalmış kitaplarımdan biri daha “Körlük” 166. Sayfada imişimGözün aydınsırada ne var
![]()
Körlüğü okurken o kadar kaptırmışım ki kendimi, etrafımda olan herkesin gözleri görmüyor gibi hissetmiştim. Kendim defalarca etrafa bakmıştım korkuylaYarım kalmış kitaplarımdan biri daha “Körlük” 166. Sayfada imişim
Ben de listeme ekledim bu kitabıKörlüğü okurken o kadar kaptırmışım ki kendimi, etrafımda olan herkesin gözleri görmüyor gibi hissetmiştim. Kendim defalarca etrafa bakmıştım korkuyla![]()
Yalnız değilmişimKörlüğü okurken o kadar kaptırmışım ki kendimi, etrafımda olan herkesin gözleri görmüyor gibi hissetmiştim. Kendim defalarca etrafa bakmıştım korkuyla![]()
Böyle bir etki yapıyor değil miYalnız değilmişim![]()
Çok güzelBen de listeme ekledim bu kitabı![]()
Kız Allah seni iyi etsin 1 gün olmuş dahaGunaydin, ben yilbasi aksamindan beri tek kelime okuyamadim![]()
Yaa canım
Bugun Martin Eden'a baslayacagim
Gunaydinlar herkese. Bol okumali bir gun olsun❤
![]()
Günaydın![]()
Günaydin herkese![]()
Gunaydin akilli bidik hanimlar![]()
Hepinize günaydın arkadaşlar![]()
Herkese günaydıın güzel bir gün olsun️
Günaydın canimm![]()
Günaydın kızlar dün Sineklerin Tanrısı’nı bitirdim yarım kalmış kitaplardan biri bitti şükür aklımda kalmayacak artık darısı diğer iki yarım kitabın başınaSonra yeni kitaplara yelken açabilirim
![]()
Günaydın hanımlaaarrr![]()
Gunaydin, ben yilbasi aksamindan beri tek kelime okuyamadim![]()
Selam kizlardava kitabinda 110 a geldim kitap gayet guzel gidiyor
Günaydınlar kitap kurtlarımSelam kızlar nasılsınız![]()
Topik sahibinin geldiği nasıl da belli.Günaydınlar kitap kurtlarım
![]()