• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
o zaman araya biraz neşeli bişeyler mi koysan🤔🤔
Genelde öyle yapıyorum biliyor musun Piruze de çok üzüldüm üstüne Liman Caddesi tatlı gitti 🤭.
Oğuz Atay'ın varsa neşeli birşeyi onu alayım olmadı ben 🤭.
Tutunamayanlar ile birlikte iyice dibe gitmeyeyim🤣

Genelde öyle yapıyorum biliyor musun Piruze de çok üzüldüm üstüne Liman Caddesi tatlı gitti 🤭.
Oğuz Atay'ın varsa neşeli birşeyi onu alayım olmadı ben 🤭.
Tutunamayanlar ile birlikte iyice dibe gitmeyeyim🤣

oğuz Atay'ın tarzı karamsar :)
araya başka kitap almalısın bence

limonsuzum 15 günde okursun bı kitabı. hatta iki günde okuyup bitirdiğin bile olur:)

zaten bı süre beraber seçeriz kitaplarını. tavsiyelerle ilerlersin. kendini öyle düşünme. bence sen hepimizi geçersin 😍😍
Bu kadar motive edecek başka bir mesaj olamazdı herhalde 😍❤️😘

Ocak ayı yazarı oğuz Atay:) istersen onun kitaplarından birini oku.
ben korkuyu beklerkeni yeni okudum güzeldi baya:)

benim en sevdiğim kitap da tutunamayanlari:)
Tutunamayanlara başlamıştım ama bir türlü bitirmek nasip olmadı 😂bu sefer sayenizde baştan okuyup bitiririm inşallah ❤️

Yok canım benim kitabın sonu için dedim ben onu 🤭.
Fareler ve insanlar i okudum demis ya arkadaş sen orda olsa idin sen ne yapardın diye 😌
Ben olsaydım ne yapardımı cevaplamak zor aslında. Ama herkes okusun tekrar konuşalım. Çok etkilenmiştim bu kitaptan. ❤️

Dokunmadan - Nermin Yıldırım kitabını şimdi bitirdim geldim. Küçük prensi okuyacağım öyle başlangıç için 🤗 sonrada oğuz atay Tutunamayanlar a başlayacağım yarın başlarım sanırım sen ne okuyorsun ?
Küçük prensi sanırım 6 kere falan okudum yine de okurum 😁

Bugun Martin Eden'a baslayacagim 😊

Gunaydinlar herkese. Bol okumali bir gun olsun 🎈🤓
Bu kitaba da çok denk geliyorum kim okunması gerekenler listesi yapmışsa nerdeyse hepsinde var. Ben de okumak istiyorum. Bitirince detaya girmeden uslup vs nasıldı diye bilgi verirseniz sevinirim ❤️

Dokunmadan - Nermin Yıldırım kitabını şimdi bitirdim geldim. Küçük prensi okuyacağım öyle başlangıç için 🤗 sonrada oğuz atay Tutunamayanlar a başlayacağım yarın başlarım sanırım sen ne okuyorsun ?
Fareler ve insanlara başladım bugun biter. Sonra dan brown başlangıç okumayo planlıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X