• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"" Sen ve ben, Arujna, pek çok hayat yaşadık.
Ben hepsini hatırlıyorum. Sen hatırlamıyorsun. ""

Merhaba kızlar.. Sil baştan kitabı bitti. Çok keyifliydi okuması. Kalp krizi geçirip ölen bir adamın üniversite çağından tekrar uyanıp yaşamasını anlatıyor. Ve bu döngü sürekli devam ediyor. Tekrar tekrar yaşayıp ölüyor. Her seferinde farklı bir yol seçiyor. Ben çok keyif aldım okurken. Çarpıcı cümleleri olan, hayat dersi alabileceğiniz bi kitap değil ama hoş zaman geçirmek için güzel ve akıcı bir kitap.

Bu arada sineklerin tanrısına başladım dün 2 bölüm okudum. Beni biraz etkileyecek gibi geldi. Masumiyet müzesi güzel devam ediyor yarıladım kitabı ama okuması biraz daha ağır. Yavaş ilerleyebiliyorum.
İyi okumalar hepinize :KK52:

Dinlendiricim var sürekli kullanmıyorum ama 🤗
498179A4-2FAF-4EA6-8D5A-16481A774510.webp

Bu tarz bir şey kastettiğim cnm. Gece oğlum uyuduğunda okumam lazım. Uykum yoksa en verimli saat benim için.

Kitap okuma gözlüğü alıp memnun kalan oldu mu arkadaşlar veya türevlerinden kullanan.
Işık anlamında mı sordunuz dinlendirici mi?
Ben numaralı gözlüğümü bile takmıyorum🙄🙃
En son gözüm ciddi anlamda seyirme yapıp kapanıyor dinlenme moduna alıyor kendini😀

Bu arada iyi bir ışık arayışındayım ben de şu sayfa üstüne koyulan pleksi ışıklardan kullanan var mı kızlar:)

Ben almıştım ama çok çabuk bozuldu. Işığı ilk zamanlar çok iyiydi

3-5 ay idare ederse sıkıntı yok çok ucuz zaten. 1 haftalıksa gerek yok o zaman

Işık anlamında mı sordunuz dinlendirici mi?
Ben numaralı gözlüğümü bile takmıyorum🙄🙃
En son gözüm ciddi anlamda seyirme yapıp kapanıyor dinlenme moduna alıyor kendini😀

Bu arada iyi bir ışık arayışındayım ben de şu sayfa üstüne koyulan pleksi ışıklardan kullanan var mı kızlar:)

Ewt karanlıkta okuyabilmek için. Aslında taksanız ilerleme yaparsa böyle
Gözlük, sizinde dediğiniz gibi kitap üstüne koyulan. Bir de kitaba takılan masa lambasına benzer var. Hangisi kullanışlı olur bilemedim ben de.

3-5 ay idare ederse sıkıntı yok çok ucuz zaten. 1 haftalıksa gerek yok o zaman

Ewt karanlıkta okuyabilmek için. Aslında taksanız ilerleme yaparsa böyle
Gözlük, sizinde dediğiniz gibi kitap üstüne koyulan. Bir de kitaba takılan masa lambasına benzer var. Hangisi kullanışlı olur bilemedim ben de.
Evet ben aldığım zamanda 10 lira bile değildi. 2-3 ay kullandım sanırım.

kızlar üzülerek gruptan çıkmak istiyorum. maalesef günlerce okuyamadığım okusam da birkaç sayfayı geçmediğim zamanlar oluyor ve bu durum hoşuma gitmese de başka şansım olmuyor. okumasam içim rahat değil okusam fırsatım yok. maalesef çıkmak durumundayım ☹

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X