- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
- 598
Çok mutlu olurum
Sen olsan ne yapardın peki ?
Tutunamayanlar bir kismini okudum kalmıştı öyle bende ona devam edeyim bariOcak ayı yazarı oğuz Atay:) istersen onun kitaplarından birini oku.
ben korkuyu beklerkeni yeni okudum güzeldi baya:)
benim en sevdiğim kitap da tutunamayanlari:)
Tutunamayanlar bir kismini okudum kalmıştı öyle bende ona devam edeyim bari
Sindire sindire okumak istedim bende eveten az bir kere bırakılıp geri baslaniyo zatençok güzel bı kitap vaktin varsa okumalısın:)
Oğuz Atay Ocak ayı yazarı. Ondan herhangi bir kitap okuyabilirsin. Ya da aylık okuma listesi yapıyorsan paylaşırsan mutlaka biri çıkar beraber okumak isteyen
Sindire sindire okumak istedim bende evet
Dur daha yeni geldiSen olsan ne yapardın peki ?
Sen benden çok fazla ümitlisin samdanım ben bile o kadar değilimberaber okuyunca çok hızlı gidiyo limonsuzum. eminim bu sene en az 25 kitap bitirirsin.
Olur ederim bu gece fareler ve insanlar yetti artık yarın başlarım inada ay ben resmen ağladım kitap bitinceiçine sinince bı depresif oluyom yalnızdikkat et çok sindirme aman deyim
Ay bir ben okumadım meraktan çatlayacağımOlur ederim bu gece fareler ve insanlar yetti artık yarın başlarım inada ay ben resmen ağladım kitap bitince
Yok canım benim kitabın sonu için dedim ben onuDur daha yeni geldiSoracak çok sorusu vardır seve seve cevaplarım C Capanin Gururu Teyom
Sen benden çok fazla ümitlisin samdanım ben bile o kadar değilimyavaş yavaş arttırırım inşAllah
Hemen okuAy bir ben okumadım meraktan çatlayacağım
Ay bir ben okumadım meraktan çatlayacağım
İşte okumayınca böyle anlıyorumYok canım benim kitabın sonu için dedim ben onu.
Fareler ve insanlar i okudum demis ya arkadaş sen orda olsa idin sen ne yaparsın diye
Olur ederim bu gece fareler ve insanlar yetti artık yarın başlarım inada ay ben resmen ağladım kitap bitince
Yarın okuyalım o zamanben de okumadım beraber catlayalim
Okuyunda konuşalım herkes fikrini söylesin o zaman mademİşte okumayınca böyle anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?