- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
- 598
körlük merak ettiğim bi kitap katılmak isterimOrtak okumaya katılıyor musun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
körlük merak ettiğim bi kitap katılmak isterimOrtak okumaya katılıyor musun
Samdanımlimonsuzuuuummmmmhangi kitabı okucan
![]()
SamdanımAgatha Christie den elmayı yılan ısırdı kitabını ve filiz Şakar dan ev kızı evren i indirdim. Karar veremedim hangisine başlasam diye.
Evet baktım. Takip ettikçe iyice adapte olurumİlk sayfadaki ortak okumalar ve ayın yazarları var. Kendi aramızda ufak ortak okumalarımız oluyor. Mesela körlük okuyacağız bir kaç arkadaş![]()
Hoş geldin limonsuzum. Sana da hedef belirleyelim mi?SamdanımAgatha Christie den elmayı yılan ısırdı kitabını ve filiz Şakar dan ev kızı evren i indirdim. Karar veremedim hangisine başlasam diye.
olurbu arada ben o filmdeki jönü de pek severim
![]()
İçimi okudun samdanım yaGülseren budayicioglu kitapları da var limonsuzum ilgini cekiyosa onları da okuyabilirsin.
ikisi de güzel kitaplar sanırım:) ben olsam ev kızı evrenle başlarım![]()
TamamdırO ayın yazarını ortak okuruz![]()
Rica ederim canım. Keyifli okumalarİndirdim canım teşekkür ederimyarın müsait olunca hemen başlıycam
![]()
Hoşbuldum canım ☺ Yok ben çok yeniyim kuzum ya. Okuyamazsam kötü hissederim. Ben okudukça yazarım zaten.Hoş geldin limonsuzum. Sana da hedef belirleyelim mi?
Ocak okumalarım bunlar olacak
Tamam o zaman. Mart ayı ortak okumamız Algernon'a Çiçekler oluyor![]()
Tamam canım sen hedefini bildirdiğine eklerim seni deHoşbuldum canım ☺ Yok ben çok yeniyim kuzum ya. Okuyamazsam kötü hissederim. Ben okudukça yazarım zaten.
Bu topiği açman iyi olmuş calcim. Uzun zamandır kitap okumak istiyordum![]()
Daha oğlun küçük. İlgi ve alâka beklediği zamanlarda. Büyüdükçe fırsatın daha çok olacaktırsüper olur. Kitaplıkta okunmayı bekliyor. Böylelikle sıraya almış oldum onun için okuyamadım diye üzülmeyi bırakabilirim
Maşallah çok hızlı okuyorsunuz hanımlar. Benim okuma hızım çok düşük sanırım. 26 aylık oğlum var ev işleri vs az da zaman oluyor okumak için. Bir de çevrede gürültü varsa kesinlikle konsantre olamıyorum.
Bu arada yeni yılın ilk kitabı ne zamandır okunmayı bekleyen George R. R. Martin den Ateş ve Kan a başladım. En sevdiğim tarzın en sevdiğim yazarı![]()
İçimi okudun samdanım yabende ondan başlamayı istiyordum. Aslında bikaç sene önce okumuştum ama sonunu okuyamadım hep merak ediyordum. Kitap karakterinin mucidi Tess Gerritsen miş ama yazarı filiz Şakar mış. Yarın başlıycam.
Onlar bitince de dediğin gibi Gülseren budayicioglu kitaplarından okumayı düşünüyorum![]()
Filmin adı ne canım bende izliyimo filmlerdeki zengin hayatı gerçekte yaşayan biri biliyo musun. o evler arabalar hep kendisini mis:) çok zengin bı adammis murat soydan:)
Filmin adı ne canım bende izliyim![]()
Çok mutlu olurumoh süper
benim de merak ettiğim kitaplar var. beraber okuruz o zaman onları da:)
Ya ben onu izlemiştimsiyah gelinlik:)
hülya koçyiğit murat soydan oynuyo:)
Süper olurTamam o zaman. Mart ayı ortak okumamız Algernon'a Çiçekler oluyor![]()