• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Samdanım😍🌹 Agatha Christie den elmayı yılan ısırdı kitabını ve filiz Şakar dan ev kızı evren i indirdim. Karar veremedim hangisine başlasam diye.

Gülseren budayicioglu kitapları da var limonsuzum ilgini cekiyosa onları da okuyabilirsin.

ikisi de güzel kitaplar sanırım:) ben olsam ev kızı evrenle başlarım 😬

olur 😁😁 bu arada ben o filmdeki jönü de pek severim 😍😍

Gülseren budayicioglu kitapları da var limonsuzum ilgini cekiyosa onları da okuyabilirsin.

ikisi de güzel kitaplar sanırım:) ben olsam ev kızı evrenle başlarım 😬
İçimi okudun samdanım ya 😍bende ondan başlamayı istiyordum. Aslında bikaç sene önce okumuştum ama sonunu okuyamadım hep merak ediyordum. Kitap karakterinin mucidi Tess Gerritsen miş ama yazarı filiz Şakar mış. Yarın başlıycam.
Onlar bitince de dediğin gibi Gülseren budayicioglu kitaplarından okumayı düşünüyorum ☺️

Hoş geldin limonsuzum. Sana da hedef belirleyelim mi?
Hoşbuldum canım ☺ Yok ben çok yeniyim kuzum ya. Okuyamazsam kötü hissederim. Ben okudukça yazarım zaten.
Bu topiği açman iyi olmuş calcim. Uzun zamandır kitap okumak istiyordum❤️

Ocak okumalarım bunlar olacak ♥️
Tamam o zaman. Mart ayı ortak okumamız Algernon'a Çiçekler oluyor🥳🥳
🥳🙈 süper olur. Kitaplıkta okunmayı bekliyor. Böylelikle sıraya almış oldum onun için okuyamadım diye üzülmeyi bırakabilirim 😂

Maşallah çok hızlı okuyorsunuz hanımlar. Benim okuma hızım çok düşük sanırım. 26 aylık oğlum var ev işleri vs az da zaman oluyor okumak için. Bir de çevrede gürültü varsa kesinlikle konsantre olamıyorum.

Bu arada yeni yılın ilk kitabı ne zamandır okunmayı bekleyen George R. R. Martin den Ateş ve Kan a başladım. En sevdiğim tarzın en sevdiğim yazarı 😍😍

Hoşbuldum canım ☺ Yok ben çok yeniyim kuzum ya. Okuyamazsam kötü hissederim. Ben okudukça yazarım zaten.
Bu topiği açman iyi olmuş calcim. Uzun zamandır kitap okumak istiyordum❤️
Tamam canım sen hedefini bildirdiğine eklerim seni de ♥️

🥳🙈 süper olur. Kitaplıkta okunmayı bekliyor. Böylelikle sıraya almış oldum onun için okuyamadım diye üzülmeyi bırakabilirim 😂

Maşallah çok hızlı okuyorsunuz hanımlar. Benim okuma hızım çok düşük sanırım. 26 aylık oğlum var ev işleri vs az da zaman oluyor okumak için. Bir de çevrede gürültü varsa kesinlikle konsantre olamıyorum.

Bu arada yeni yılın ilk kitabı ne zamandır okunmayı bekleyen George R. R. Martin den Ateş ve Kan a başladım. En sevdiğim tarzın en sevdiğim yazarı 😍😍
Daha oğlun küçük. İlgi ve alâka beklediği zamanlarda. Büyüdükçe fırsatın daha çok olacaktır 🥰

İçimi okudun samdanım ya 😍bende ondan başlamayı istiyordum. Aslında bikaç sene önce okumuştum ama sonunu okuyamadım hep merak ediyordum. Kitap karakterinin mucidi Tess Gerritsen miş ama yazarı filiz Şakar mış. Yarın başlıycam.
Onlar bitince de dediğin gibi Gülseren budayicioglu kitaplarından okumayı düşünüyorum ☺️

oh süper 😍😍

benim de merak ettiğim kitaplar var. beraber okuruz o zaman onları da:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X