• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eleadora Eleadora hangi kitabı okuyorsun :KK49:
Dokunmadan - Nermin Yıldırım kitabını şimdi bitirdim geldim. Küçük prensi okuyacağım öyle başlangıç için 🤗 sonrada oğuz atay Tutunamayanlar a başlayacağım yarın başlarım sanırım sen ne okuyorsun ?

Az önce dokunmadan kitabımı bitirdim. Kitabın kütüphaneme nasıl geldiğini hatırlamıyorum ve de imzalı 🙆 çok uzun zamandır bendeydi ve okumamıştım 🤷
Kitabın kurgusu çok kuvvetli değil ama sanırım bu kitabı biraz çekici yapıyor yani çok yalın bir kitap sade karmaşıklık yok. Biraz kafa dinliyeyim ama kitap okumayı da bırakmak istemiyorum denilen zamanlar varya tam o zamanların kitabı.
En çok beğendiğim yönü ise yazarın dili, cümle güzellikleri, vurgusu inanılmaz tam bir Türkçe abidesi gibi. Yani okumayınca bir şey kaybedilmez ama okunursa yazım tarzından keyif aldıracak bir kitap gibi.

Az önce dokunmadan kitabımı bitirdim. Kitabın kütüphaneme nasıl geldiğini hatırlamıyorum ve de imzalı 🙆 çok uzun zamandır bendeydi ve okumamıştım 🤷
Kitabın kurgusu çok kuvvetli değil ama sanırım bu kitabı biraz çekici yapıyor yani çok yalın bir kitap sade karmaşıklık yok. Biraz kafa dinliyeyim ama kitap okumayı da bırakmak istemiyorum denilen zamanlar varya tam o zamanların kitabı.
En çok beğendiğim yönü ise yazarın dili, cümle güzellikleri, vurgusu inanılmaz tam bir Türkçe abidesi gibi. Yani okumayınca bir şey kaybedilmez ama okunursa yazım tarzından keyif aldıracak bir kitap gibi.
Nernim yıldırım Unutma Dersleri ni okumuştum. Sade dinlendirici ve düşündürücü. Diğer kitaplarını da okumak istediğim yazarlardan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X