- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
HoşgeldinizDaha gruba alınmadım ama ben de merak ettim bunu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HoşgeldinizDaha gruba alınmadım ama ben de merak ettim bunu![]()
İndirdim canım teşekkür ederimPlay storede kitap oku diye bir uygulama canım![]()
HoşbuldumHoşgeldiniz![]()
Hoşgeldin tabiki mutlu olurumBen de katılabilir miyimyıllık hedef 40 diyeyim.
İndirdim canım teşekkür ederimyarın müsait olunca hemen başlıycam
![]()
Boleyn serisine başlıyorum bu ayNeyse senin de okumadigin baska bir kitap daha seceriz![]()
O ayın yazarını ortak okuruzOkuyanlar başka bişey okur demi![]()
Evet Paulo Frere-Ezilenlerin Pedagojisi 57.sayfadayım.Hoşgeldin tabiki mutlu olurum.
Pazartesi günü listeye eklerim. Şu an. Okuduğun kitap var mı?
Mart ayında hazır et kitabıDaha gruba alınmadım ama ben de merak ettim bunu![]()
Bu ay ki kitap alım listeme ekledim hemenMart ayında hazır et kitabı![]()
Çok karizma ve duruşu olan biriolurbu arada ben o filmdeki jönü de pek severim
![]()
İlk sayfadaki ortak okumalar ve ayın yazarları var. Kendi aramızda ufak ortak okumalarımız oluyor. Mesela körlük okuyacağız bir kaç arkadaşBu ay ki kitap alım listeme ekledim hemen![]()
Ya bir sürü varaynen bence de bulalım artık okumadığı bı kitap![]()
Çok karizma ve duruşu olan biri![]()
Hahaha adam rol yapıyormuş yanio filmlerdeki zengin hayatı gerçekte yaşayan biri biliyo musun. o evler arabalar hep kendisini mis:) çok zengin bı adammis murat soydan:)
İlk sayfadaki ortak okumalar ve ayın yazarları var. Kendi aramızda ufak ortak okumalarımız oluyor. Mesela körlük okuyacağız bir kaç arkadaş![]()
Ortak okumaya katılıyor musunkendime düzen kurunca ben de baslicam kitaplara calcim:)
Hahaha adam rol yapıyormuş yani![]()