• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Forumda gezinirken bu konuyu fark ettim. Gerçekten çok güzel bir fikir olmuş. Hayatta en güzel şeylerden biri okuyan kadınlar :KK200: Uzun zamandır okuyamıyordum ben de dikkat dağınıklığından dolayı. Çok ağır kitaplara dalamadım o yüzden ama artık bu yıl değişsin diyerek ben de katılmak istiyorum buraya. Sanırım her kitap bitirdiğimizde yazacağız değil mi? Her gün değil.

Ben de basit bir kitap olan Oğullar ve Rencide Ruhlar - Alper Canıgüz'le başlıyorum.. 2021 umarım herkes için verimli bir yıl olur..

Forumda gezinirken bu konuyu fark ettim. Gerçekten çok güzel bir fikir olmuş. Hayatta en güzel şeylerden biri okuyan kadınlar :KK200: Uzun zamandır okuyamıyordum ben de dikkat dağınıklığından dolayı. Çok ağır kitaplara dalamadım o yüzden ama artık bu yıl değişsin diyerek ben de katılmak istiyorum buraya. Sanırım her kitap bitirdiğimizde yazacağız değil mi? Her gün değil.

Ben de basit bir kitap olan Oğullar ve Rencide Ruhlar - Alper Canıgüz'le başlıyorum.. 2021 umarım herkes için verimli bir yıl olur..
Hoş geldin birlikte okumalar yapıyoruz kitap hakkında konuşuyoruz ya da fikirlerimizi söylüyoruz C Calcifer de gelir birazdan hoş geldin aramıza canım

Güzel bir topikmis burası. Ben de kitap okumayı çok severim. Bazen kafamı boşaltmak için sabun köpüğü diye tarif edilen kitaplardan okurum bazen bilgilendirici kitaplar bazen kurgusu çok sağlam kitaplar...moduma göre yani. Şu an aslında çok daha önce okumuş olmam gereken ama okuması
şimdiye nasip olan " Içimizdeki Şeytan " kitabını okuyorum. Zamanında yazıldığı şekilde okuyorum çok fazla bilmediğim kelime var sözlüğe çok bakmak zorunda kalıyorum, zaten kitabın basında da sözlük var ama orda yazmayan kelimelerden de bilmediğim oluyor bunun için okumak uzun sürüyor ama yeni kelimeler öğreniyorum diye bakıyorum olaya.
Hoş geldiniz 💛 Sabahattin Ali kitaplarını çok severim. Keyifli okumalar

Çok çok etkilendiğim bir kitabı da tavsiye etmek istiyorum okumayanlar için. Algernon'a Çiçekler. Bana göre çok etkileyici okuduktan sonra da benliginizden kolay silinmeyecek farklı duyguları bir arada yaşatan, yeni pencereler açan bir kitap. Filmi de var "Charly " isimli 68 yapımı. Filmini izlemedim ama izleyeceğim bir ara.
Ay okudum onu. Hatta Martin Eden ile çok benzetirim iki kitabı. İkisi de beni çok etkileyen kitaplardandır

Şuan 3 kitap birden okuyorum yetişin çocuklar, itiraflarim ,ince memed 1. İnce memed e yeni başladım . İtiraflarım ve yetişin çocuklar bitmek üzere.yetisin çocuklar bitince sineklerin tanrısına baslicam. O kadar zor günler geçiriyorum okudukça rahatlıyorum.
Yaşar Kemal'i de severim. Geçen yıl İnce memed i okumuştum. Keyifli okumalar ♥️

Ooo Alper Canıgüz. O tayfanın kitapları güzel oluyor. Bu arada Murat Menteş kitaplarında BKM de%50 indirm var 😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X