- 22 Ağustos 2015
- 29.638
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.416
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi uygulama acaba ?
Play store de uygulamar var kitab oku diye yazın Androidmi kullaniyorsunuzHangi uygulama acaba ?
Teşekkür ederim App Store ve play store var.Play storenden indireyimPlay store de uygulamar var kitab oku diye yazın Androidmi kullaniyorsunuz
Kaydettim teşekkür ediyorumÇok çok etkilendiğim bir kitabı da tavsiye etmek istiyorum okumayanlar için. Algernon'a Çiçekler. Bana göre çok etkileyici okuduktan sonra da benliginizden kolay silinmeyecek farklı duyguları bir arada yaşatan, yeni pencereler açan bir kitap. Filmi de var "Charly " isimli 68 yapımı. Filmini izlemedim ama izleyeceğim bir ara.
Canım hangi uygulamadan okuyorsun? Bende başlıyım
Play storede kitap oku diye bir uygulama canımCanım hangi uygulamadan okuyorsun? Bende başlıyım![]()
Evet çok etkileyici, güzel bir kitapÇok çok etkilendiğim bir kitabı da tavsiye etmek istiyorum okumayanlar için. Algernon'a Çiçekler. Bana göre çok etkileyici okuduktan sonra da benliginizden kolay silinmeyecek farklı duyguları bir arada yaşatan, yeni pencereler açan bir kitap. Filmi de var "Charly " isimli 68 yapımı. Filmini izlemedim ama izleyeceğim bir ara.
Nasıl da güzel anlatmış kitapların tadınıAncak hatırlamalısın ki bazı kitaplar tadına bakmak, bazıları önce ağızda iyice çiğnemek ve bazıları da bütün halde yutmak içindir.
Ferrarisini Satan Bilge kitabinda geçiyordu.
Ne kadar doğru dimi?
Hoşgeldiniz. Çok güzel topikimizGüzel bir topikmis burası. Ben de kitap okumayı çok severim. Bazen kafamı boşaltmak için sabun köpüğü diye tarif edilen kitaplardan okurum bazen bilgilendirici kitaplar bazen kurgusu çok sağlam kitaplar...moduma göre yani. Şu an aslında çok daha önce okumuş olmam gereken ama okuması
şimdiye nasip olan " Içimizdeki Şeytan " kitabını okuyorum. Zamanında yazıldığı şekilde okuyorum çok fazla bilmediğim kelime var sözlüğe çok bakmak zorunda kalıyorum, zaten kitabın basında da sözlük var ama orda yazmayan kelimelerden de bilmediğim oluyor bunun için okumak uzun sürüyor ama yeni kelimeler öğreniyorum diye bakıyorum olaya.
Allahım benden biri daha benim de şu an birkaç kitabım var yarımŞuan 3 kitap birden okuyorum yetişin çocuklar, itiraflarim ,ince memed 1. İnce memed e yeni başladım . İtiraflarım ve yetişin çocuklar bitmek üzere.yetisin çocuklar bitince sineklerin tanrısına baslicam. O kadar zor günler geçiriyorum okudukça rahatlıyorum.
Filmi izle filmiDün bilinmeyen bir kadının mektubundan 15 sayfa kadar okuyabilmiştim şimdi bitti. Kitap gerçekten bir yeşilçam filmi olmaya adaykadının histerik ve saplantılı duygularından ve sürekli aynı cümlelerle yazdığı mektuptan çok zevk alamadım açıkçası. Ama okuması kolay ve kısa olduğu için sıkmıyor.
7 gün içinde diyor mng kargoBKM den aldıysan bir ayı bulduğu oluyor![]()
Beraber izlemezsek izlememFilmi izle filmi![]()