Aslında onu da merak ediyorum ortak okumadan kastınız nedir tam olarak. Yani herkesin aynı anda aynı kitabı okuması mı?Şimdi ısınma turlarındayız. Aktif olmayanları önümüzdeki aylarda listeden çıkarmaya başlayacağım
Ocak ayı ortak okumalarımıza katılmak ister misin?
Mesela Ocak okumamız Fareler ve İnsanlar. O ay içinde okuyup beraber üzerinde konuşuyoruz. amacımız kitap hakkında konuşmak yorumlamakAslında onu da merak ediyorum ortak okumadan kastınız nedir tam olarak. Yani herkesin aynı anda aynı kitabı okuması mı?
Katılmaya çalışırım ama fareler ve insanları daha önce okumuştum o yüzden sadece yorumlamasina eşlik edebilirim. Bu ortak okuma Fikri de çok güzelmiş çünkü aynı kitabı okuyup kitaplar üzerinden konuşmak insanları yakınlaştırırMesela Ocak okumamız Fareler ve İnsanlar. O ay içinde okuyup beraber üzerinde konuşuyoruz. amacımız kitap hakkında konuşmak yorumlamak
Kesinlikle. Mesela plansız ortak okumalarımız da oluyor. Bir kaç arkadaşla birlikte Körlük'ü okuyacağız. Sineklerin Tanırsı'nı beraber okuduk mesela. Dava keza öyle. Çok zevkli oluyor ve hızlı oluyoruz :)Katılmaya çalışırım ama fareler ve insanları daha önce okumuştum o yüzden sadece yorumlamasina eşlik edebilirim. Bu ortak okuma Fikri de çok güzelmiş çünkü aynı kitabı okuyup kitaplar üzerinden konuşmak insanları yakınlaştırır
son 50 60 sayfa kaldı. yeni yıla girmeden bitireceğimOD"u bitirdiniz mi kızlar ?
ben de okula gittim bugün okuldan aldım başlayacağım nasipseson 50 60 sayfa kaldı. yeni yıla girmeden bitireceğim
Ya ben çok sevdim. Okurken huzur buluyorum sanki. Hiç bitmesin istediğim kitaplardan biriben de okula gittim bugün okuldan aldım başlayacağım nasipse
Mihmandar’ı okudunuz mu ? Onu da aldım okuldanYa ben çok sevdim. Okurken huzur buluyorum sanki. Hiç bitmesin istediğim kitaplardan biri
Sineklerin tanrısı bu yıl okumayı çok istediğim kitaplar arasında . Kitap içeriği hakkında bilgi vermeden kesinlikle okuyun diyebilir misiniz? Yoksa yerine başka kitaplar da okunabilir mi?Kesinlikle. Mesela plansız ortak okumalarımız da oluyor. Bir kaç arkadaşla birlikte Körlük'ü okuyacağız. Sineklerin Tanırsı'nı beraber okuduk mesela. Dava keza öyle. Çok zevkli oluyor ve hızlı oluyoruz :)
Ben okuyorum tam bir betimleme cenneti her şey gözünün önünde canlanıyorSineklerin tanrısı bu yıl okumayı çok istediğim kitaplar arasında . Kitap içeriği hakkında bilgi vermeden kesinlikle okuyun diyebilir misiniz? Yoksa yerine başka kitaplar da okunabilir mi?İçerik bilgisi vermeden cevaplarsanız sevinirim
Çok teşekkür ederimBen okuyorum tam bir betimleme cenneti her şey gözünün önünde canlanıyor
OnuMihmandar’ı okudunuz mu ? Onu da aldım okuldanGözüm doymuyordu
Okudum okudum. Çok güzel. Bütün kitapları okunmalıMihmandar’ı okudunuz mu ? Onu da aldım okuldanGözüm doymuyordu
Hoş geldinÇok teşekkür ederim
Katre- i MatemBu okuduğum 4. kitabı. Lisede tanışmıştım. Babil'de Ölüm, İstanbul'da Aşk kitabıyla
Sineklerin tanrısı bu yıl okumayı çok istediğim kitaplar arasında . Kitap içeriği hakkında bilgi vermeden kesinlikle okuyun diyebilir misiniz? Yoksa yerine başka kitaplar da okunabilir mi?İçerik bilgisi vermeden cevaplarsanız sevinirim
Ahhh abla o süper. En en etkilendiğim kitabı. Hâlâ tadı damağımdaKatre- i Matem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?