Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi ısınma turlarındayız. Aktif olmayanları önümüzdeki aylarda listeden çıkarmaya başlayacağım
Ocak ayı ortak okumalarımıza katılmak ister misin?
Aslında onu da merak ediyorum ortak okumadan kastınız nedir tam olarak. Yani herkesin aynı anda aynı kitabı okuması mı?

Aslında onu da merak ediyorum ortak okumadan kastınız nedir tam olarak. Yani herkesin aynı anda aynı kitabı okuması mı?
Mesela Ocak okumamız Fareler ve İnsanlar. O ay içinde okuyup beraber üzerinde konuşuyoruz. amacımız kitap hakkında konuşmak yorumlamak

Mesela Ocak okumamız Fareler ve İnsanlar. O ay içinde okuyup beraber üzerinde konuşuyoruz. amacımız kitap hakkında konuşmak yorumlamak
Katılmaya çalışırım ama fareler ve insanları daha önce okumuştum o yüzden sadece yorumlamasina eşlik edebilirim. Bu ortak okuma Fikri de çok güzelmiş çünkü aynı kitabı okuyup kitaplar üzerinden konuşmak insanları yakınlaştırır

Kesinlikle. Mesela plansız ortak okumalarımız da oluyor. Bir kaç arkadaşla birlikte Körlük'ü okuyacağız. Sineklerin Tanırsı'nı beraber okuduk mesela. Dava keza öyle. Çok zevkli oluyor ve hızlı oluyoruz :)

Sineklerin tanrısı bu yıl okumayı çok istediğim kitaplar arasında . Kitap içeriği hakkında bilgi vermeden kesinlikle okuyun diyebilir misiniz? Yoksa yerine başka kitaplar da okunabilir mi? İçerik bilgisi vermeden cevaplarsanız sevinirim

Ben okuyorum tam bir betimleme cenneti her şey gözünün önünde canlanıyor

Bence okunmalı ben çok severek okudum. 7. bölümden sonra elinizden bırakmayacak durama gelebilirsiniz. Güç savaşları arasında insanların yaşadığı değişimler güzel sunulmuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…