- 22 Ağustos 2015
- 29.638
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.416
- 598
Seneye görüşürüzŞimdi gidiyorum o zman dönüşüm muhteşem olacak. Haber veririmşans dileyin bana
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seneye görüşürüzŞimdi gidiyorum o zman dönüşüm muhteşem olacak. Haber veririmşans dileyin bana
![]()
Bari son sene yapalım bu kötü espriyiBunu burdan alın
Her ne içinse bol şansŞimdi gidiyorum o zman dönüşüm muhteşem olacak. Haber veririmşans dileyin bana
![]()
Transfere gidiyorum canımHer ne içinse bol şans![]()
Yaaaaaa bol şans o zaman umarım yeni yılının ilk hediyesi seninle olurTransfere gidiyorum canım![]()
Benim eşim yay dn sevdiğim özelliği adil olması bazı huylarından hazetmiyom ama insanlık tabiİyidir yay iyidir (şair üzerine alınmıştı)
O kardeşlikten kaynaklıdırbenim 4 kardeşim var her burçtan mevcut neredeyse Çocukken Pek geçindiğimiz söylenemezdi
Eki Görüntüle 2750785
Nedenkicanımı sıktın![]()
hadi hayırlısıyla git gelTransfere gidiyorum canım![]()
İnsan pek heyecanlı oluyo ben etrafımdaki herkesi azarlamıştım sonra da oturup ağlamıştımTransfere gidiyorum canım![]()
Ne espriler yapıyor millet benmki çok masum bikere.. bende teessüf ettim şimdi.bu espriye maruz kaldım![]()
Merhaba hoş geldiniz. İlk sayfayı okudunuz dimi ? Burada olduğunuz sürece kitap okuma azminiz artacaktır inşallah.Bende katılmaya karar verdim çünkü 2020 çocuğumun da doğumuyla oldukça kitapsız bi yıl oldu o yüzden 2021 yılı için şimdiden okumak istediğim kitapların listesini yaptım . 2020 kapanmadan bazılarını okudum.
2021 yılı için kitap hedefim her hafta bir kitap yani 52 kitap . Şuan Tolstoy itiraflarim kitabını okuyorum bir yandan da storytell den yetişin çocuklar kitabını notlar alarak dinliyorum.
Çok sevinirim listeye ekler misiniz diyecektim ama baktım bir ay aktif olmak lazımmış dedim o zaman ocak bitiminde gururla yaparım bunu. Çok mutlu oldumMerhaba hoş geldiniz. İlk sayfayı okudunuz dimi ? Burada olduğunuz sürece kitap okuma azminiz artacaktır inşallah.
2021 52 kitap ile listeye ekliyorum sizi![]()
Şimdi ısınma turlarındayız. Aktif olmayanları önümüzdeki aylarda listeden çıkarmaya başlayacağımÇok sevinirim listeye ekler misiniz diyecektim ama baktım bir ay aktif olmak lazımmış dedim o zaman ocak bitiminde gururla yaparım bunu. Çok mutlu oldum![]()
PikiOnlarla muhattap olmuyurum![]()