Seneye görüşürüzŞimdi gidiyorum o zman dönüşüm muhteşem olacak. Haber veririmşans dileyin bana
Bari son sene yapalım bu kötü espriyiBunu burdan alın
Her ne içinse bol şansŞimdi gidiyorum o zman dönüşüm muhteşem olacak. Haber veririmşans dileyin bana
Transfere gidiyorum canımHer ne içinse bol şans
Yaaaaaa bol şans o zaman umarım yeni yılının ilk hediyesi seninle olurTransfere gidiyorum canım
Benim eşim yay dn sevdiğim özelliği adil olması bazı huylarından hazetmiyom ama insanlık tabiİyidir yay iyidir (şair üzerine alınmıştı)
O kardeşlikten kaynaklıdırbenim 4 kardeşim var her burçtan mevcut neredeyse Çocukken Pek geçindiğimiz söylenemezdi
Eki Görüntüle 2750785
Nedenkicanımı sıktın
hadi hayırlısıyla git gelTransfere gidiyorum canım
İnsan pek heyecanlı oluyo ben etrafımdaki herkesi azarlamıştım sonra da oturup ağlamıştımTransfere gidiyorum canım
Ne espriler yapıyor millet benmki çok masum bikere.. bende teessüf ettim şimdi.bu espriye maruz kaldım
Merhaba hoş geldiniz. İlk sayfayı okudunuz dimi ? Burada olduğunuz sürece kitap okuma azminiz artacaktır inşallah.Bende katılmaya karar verdim çünkü 2020 çocuğumun da doğumuyla oldukça kitapsız bi yıl oldu o yüzden 2021 yılı için şimdiden okumak istediğim kitapların listesini yaptım . 2020 kapanmadan bazılarını okudum.
2021 yılı için kitap hedefim her hafta bir kitap yani 52 kitap . Şuan Tolstoy itiraflarim kitabını okuyorum bir yandan da storytell den yetişin çocuklar kitabını notlar alarak dinliyorum.
Çok sevinirim listeye ekler misiniz diyecektim ama baktım bir ay aktif olmak lazımmış dedim o zaman ocak bitiminde gururla yaparım bunu. Çok mutlu oldumMerhaba hoş geldiniz. İlk sayfayı okudunuz dimi ? Burada olduğunuz sürece kitap okuma azminiz artacaktır inşallah.
2021 52 kitap ile listeye ekliyorum sizi
Şimdi ısınma turlarındayız. Aktif olmayanları önümüzdeki aylarda listeden çıkarmaya başlayacağımÇok sevinirim listeye ekler misiniz diyecektim ama baktım bir ay aktif olmak lazımmış dedim o zaman ocak bitiminde gururla yaparım bunu. Çok mutlu oldum
PikiOnlarla muhattap olmuyurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?