Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyidir yay iyidir (şair üzerine alınmıştı)

O kardeşlikten kaynaklıdır benim 4 kardeşim var her burçtan mevcut neredeyse Çocukken Pek geçindiğimiz söylenemezdi

Eki Görüntüle 2750785
Benim eşim yay dn sevdiğim özelliği adil olması bazı huylarından hazetmiyom ama insanlık tabi

Transfere gidiyorum canım
İnsan pek heyecanlı oluyo ben etrafımdaki herkesi azarlamıştım sonra da oturup ağlamıştım ama ekrandan görünce embriyonun gidişini filan çok güzel bi duygu hayırlarla sonuçlansın inşallah

Bende katılmaya karar verdim çünkü 2020 çocuğumun da doğumuyla oldukça kitapsız bi yıl oldu o yüzden 2021 yılı için şimdiden okumak istediğim kitapların listesini yaptım . 2020 kapanmadan bazılarını okudum.
2021 yılı için kitap hedefim her hafta bir kitap yani 52 kitap . Şuan Tolstoy itiraflarim kitabını okuyorum bir yandan da storytell den yetişin çocuklar kitabını notlar alarak dinliyorum.

Merhaba hoş geldiniz. İlk sayfayı okudunuz dimi ? Burada olduğunuz sürece kitap okuma azminiz artacaktır inşallah.
2021 52 kitap ile listeye ekliyorum sizi

Merhaba hoş geldiniz. İlk sayfayı okudunuz dimi ? Burada olduğunuz sürece kitap okuma azminiz artacaktır inşallah.
2021 52 kitap ile listeye ekliyorum sizi
Çok sevinirim listeye ekler misiniz diyecektim ama baktım bir ay aktif olmak lazımmış dedim o zaman ocak bitiminde gururla yaparım bunu. Çok mutlu oldum

Çok sevinirim listeye ekler misiniz diyecektim ama baktım bir ay aktif olmak lazımmış dedim o zaman ocak bitiminde gururla yaparım bunu. Çok mutlu oldum
Şimdi ısınma turlarındayız. Aktif olmayanları önümüzdeki aylarda listeden çıkarmaya başlayacağım
Ocak ayı ortak okumalarımıza katılmak ister misin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…