Sabah 9 da bak ama bugün sondu. Bu arada bir ara Dünya Klasikleri indirime girmiş galiba. arkadaş almıştı baya ama bana söylememişti indirim olduğunuO kadar mesajlar birikmiş ama bana hiç bildirim gelmedineden acaba.
Amazon uygulamasına saniye de kaç kez bakıyorum sayamadım. İndirim geldi mi diye bakmaktan gözlerim bi tuhaf oldu
Elimde tek kitabı kaldı Şah ve Sultan. Ama genel olarak İskender Pala bana hitap ediyor onu farkettimKatre- i Matem
Yaa demi dünya klasiklerinde epey vardı şimdi. Şimdi uçmuş hepsiSabah 9 da bak ama bugün sondu. Bu arada bir ara Dünya Klasikleri indirime girmiş galiba. arkadaş almıştı baya ama bana söylememişti indirim olduğunu
Ben de sürekli bakıyorum ama malesef yokO kadar mesajlar birikmiş ama bana hiç bildirim gelmedineden acaba.
Amazon uygulamasına saniye de kaç kez bakıyorum sayamadım. İndirim geldi mi diye bakmaktan gözlerim bi tuhaf oldu
Şah Sultan en güzel ikinci kitabı bana göreElimde tek kitabı kaldı Şah ve Sultan. Ama genel olarak İskender Pala bana hitap ediyor onu farkettim
Benim de Reyyancim en çok beğendiğim kitabı...Ahhh abla o süper. En en etkilendiğim kitabı. Hâlâ tadı damağımda
Maalesef okumadım mülahaza ettik ama okumak nasip olmadıOnuH M okudu sanırım
Ya da benle okunaNasıl okumazsın. Tiz kellen vurulaaa
Bu ceza değil ödül olur amaYa da benle okuna
FurrrrNasıl okumazsın. Tiz kellen vurulaaa
ben 4 tane okudum onun kitabını. Bir de o kitap hiç ilgi alanıma girmediFurrrrben iskenderi sıraya sakladim sen neden okumadın hem
Bana etiket bildirimi gelmiyor neden acaba,açıp bakinca gördümMehfam
H M
@samdan
@Less-is-More
@Kitapkurdu60
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
M mehlika nur
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Mary Shelley
@Night owl
@succulentaski
@_Gulnihal_
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@kukrim27
@Uyuzhanim
@Esila09
@leblebici
@sognatore
UcanSupurge
yet07
@Polo33
@Ysf42
Ben de evdeki diğer kitaplarını da okucam od bittikten sonraElimde tek kitabı kaldı Şah ve Sultan. Ama genel olarak İskender Pala bana hitap ediyor onu farkettim
Etiket yapıyorum ki seniBana etiket bildirimi gelmiyor neden acaba,açıp bakinca gördüm
Ozaman bana niye atıyorsun topuben 4 tane okudum onun kitabını. Bir de o kitap hiç ilgi alanıma girmedi
İskender Pala yeterli şu an ama kitaplarını alacağım :)Ben de evdeki diğer kitaplarını da okucam od bittikten sonra
Stefan dan bende aldım korku aldım galibaMadem yatmam gerekiyor o zaman başlayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?