Yaya benzettim sağlam bi adillik tartın var gibi geldi nedenseMesela ne gibi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaya benzettim sağlam bi adillik tartın var gibi geldi nedenseMesela ne gibi![]()
Yay en anlaşamadığım burç. Ablam ve ufak kardeşim de yay. Alakamız yokYaya benzettim sağlam bi adillik tartın var gibi geldi nedense![]()
Çok hakim değilim burçlara bakma sen bana bi kendi burcumu ezbere biliyorumYay en anlaşamadığım burç. Ablam ve ufak kardeşim de yay. Alakamız yok![]()
İyidir yay iyidir (şair üzerine alınmıştı)Yaya benzettim sağlam bi adillik tartın var gibi geldi nedense![]()
O kardeşlikten kaynaklıdırYay en anlaşamadığım burç. Ablam ve ufak kardeşim de yay. Alakamız yok![]()
![]()
Mehfam
H M
@samdan
Less-is-More
Kitapkurdu60
A Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
M mehlika nur
WunderLost
Oriana
minseo
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
@Mary Shelley
Night owl
succulentaski
@_Gulnihal_
pawlover
WOMAN
turuncukedininannesi
@kukrim27
Uyuzhanim
E Esila09
@leblebici
S sognatore
UcanSupurge
yet07
Polo33
Günaydın herkese![]()
SelammGünaydın herkese, nasılsınız?
Yıl sonu yoğunluğu sebebiyle çok aktif olamıyorum eve gidince de yorgunluktan bayılıyorum resmen bi selam vereyim dedim![]()
Günaydın![]()
Mehfam
H M
@samdan
Less-is-More
Kitapkurdu60
A Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
M mehlika nur
WunderLost
Oriana
minseo
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
@Mary Shelley
Night owl
succulentaski
@_Gulnihal_
pawlover
WOMAN
turuncukedininannesi
@kukrim27
Uyuzhanim
E Esila09
@leblebici
S sognatore
UcanSupurge
yet07
Polo33
Ya bu ne şapşik birşey böyleSimdi surda, su tatlilikla uzanip kitap okumak vardi...Eki Görüntüle 2750848
Ben bunu sevmekten okuyamam kiSimdi surda, su tatlilikla uzanip kitap okumak vardi...Eki Görüntüle 2750848
Estağfurullah. Hep konuşuyorum ama ikna edemiyorum. Olsa da birkaç gün sürüyor. Kitap tavsiyeniz olursa memnun olurumAnne değilim, Ancak pedagoji eğitimim olduğu için bir iki bir şey söylersem umarım haddimi aşmış olmam. Belki kızınızın anlayacağı dilde her konuda ilk önce onun başarmasının mümkün olmadığı, bazen ikinci ya da daha sonra da gelmesinin onu mutlu edebileceği konusunda telkinlerde bulunabilirsiniz. Kitap konusunda bilgim yok ama denk gelirsem mutlaka paylaşırım.
Canım öyle yapmayız aslında. Geçen sene beraber kreşe gittikleri komşumuzun kızı öyleydi. Merdivenleri çıkarken bile yarış yapardı düşün. O zaman başladı zatenDe canım@cemil nickini alacaktım yıllar önce biri almış
Canım yetiştirme ile alakalı malesef sırf yemeğini yesin diye söylediğimiz yemezsen kardeşin yiyecek ya da o senden önce bitirecek sözler bu duruma sebep olabiliyor aslında bu cümleleri bi kenara bırakırsanız düzelir bence
Çok teşekkür ederim bakıcamÇok güzeldi. Tekrar olur gibime geliyor. Sürekli bakıyorum amazona
Isabella Filliozatın kitaplarını tavsiye ederim. Eki Görüntüle 2750487 Eki Görüntüle 2750488