- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
İnşallah yapılırÇok fazla tekrar yapın diyen olmuş. Kayıtsız kalmazlar diye düşünüyorumtabi bu bir tahmin. Olursa inşallah yazarım buraya.
en iyisini yapmışsın.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah yapılırÇok fazla tekrar yapın diyen olmuş. Kayıtsız kalmazlar diye düşünüyorumtabi bu bir tahmin. Olursa inşallah yazarım buraya.
en iyisini yapmışsın.
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin inşaAllahHayırlı akşamlar. 10 aylık bebeğimle 6 gündür hastanedeyiz. Burda pek vaktim olmuyor o yüzden kitabımı almadım yanıma. Yeni başlamıştım zaten Beyaz Diş'e. 2021de baştan başlarım artık. Gece kızım uyuyunca bir iki sayfa olsun okumak adına ve sayfa sayısı az diye Dönüşüm kitabına başladım uygulamadan.
Herkese sağlıklı günler diliyorum. Dualarınızi bekliyorum...![]()
Çok şükürEvet malesef ya, akşam 7de teslim ettim tüm işleri yeni yıla boş başlicam böyle geçer inşallahokuyamıyorum ama yine kitap siparişi verdim bugün
![]()
Hadi inşallahBu akşam ben de okuyabilcem inşallah bişiler![]()
HarikaAa Ocak ayı listemde dava var benimde. Bende katılırım size![]()
Vezir gambiti dizisine aşık olmuştum bir de okuyayım dedim. Çok birikti okunacaklar hemen hızlanmam lazımHadi inşallahhangi Kitapları sipariş ettin
![]()
Çok geçmiş olsunHayırlı akşamlar. 10 aylık bebeğimle 6 gündür hastanedeyiz. Burda pek vaktim olmuyor o yüzden kitabımı almadım yanıma. Yeni başlamıştım zaten Beyaz Diş'e. 2021de baştan başlarım artık. Gece kızım uyuyunca bir iki sayfa olsun okumak adına ve sayfa sayısı az diye Dönüşüm kitabına başladım uygulamadan.
Herkese sağlıklı günler diliyorum. Dualarınızi bekliyorum...![]()
Çok geçmiş olsun. En kısa sürede evinize dönersiniz inşallah
Çok çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin inşaAllah![]()
Çok çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinÇok geçmiş olsun![]()
Ben okuyamıyorum izlediğim dizi ya da filmi. Bunu damızlık Kızın Öyküsü nde farkettimVezir gambiti dizisine aşık olmuştum bir de okuyayım dedim. Çok birikti okunacaklar hemen hızlanmam lazım![]()
Ben de tam tersi daha çok yapışıyorum okuduğum kitabın film/dizisine yada izlediğim film/dizinin kitabınaBen okuyamıyorum izlediğim dizi ya da filmi. Bunu damızlık Kızın Öyküsü nde farkettim![]()
Ben senin tam zıttınımBen de tam tersi daha çok yapışıyorum okuduğum kitabın film/dizisine yada izlediğim film/dizinin kitabınayenilik çok sevmem ben ondan olabiliiir
4 yıldır aynı ekiple çalışıyorum daha yeni kaynaşıyorum insanlarlaBen senin tam zıttınım![]()
Aynen tam zıttınım şimdi daha çok farkettim4 yıldır aynı ekiple çalışıyorum daha yeni kaynaşıyorum insanlarlagüvenli alanım dışına çıkarken ödüm patlıyo burda konuşkanım ama yüzyüze gelsek utancımdan konuşamam muhtemelen
![]()
Ne kadar da ben4 yıldır aynı ekiple çalışıyorum daha yeni kaynaşıyorum insanlarlagüvenli alanım dışına çıkarken ödüm patlıyo burda konuşkanım ama yüzyüze gelsek utancımdan konuşamam muhtemelen
![]()
Tam bi kovayım ama bu huyum hariçAynen tam zıttınım şimdi daha çok farkettim
Burcun ne
İkizlerTam bi kovayım ama bu huyum hariçseen?
Hiç ikizler gibi değilsin başak a da benzetemedim bence başka bişiler de var sendeİkizleryükselen başak
Mesela ne gibiHiç ikizler gibi değilsin başak a da benzetemedim bence başka bişiler de var sende![]()