- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.233
- 698

@samdan

A Atesbocegi5

@Ozlemlerhayallar
M mehlika nur

@iloveme

@Mary Shelley

@_Gulnihal_

@kukrim27

E Esila09
@leblebici
S sognatore

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun2 gündür aksilikler peşimizi bırakmıyor canımEşimin ailesine gelirken yolda ciddi bi kaza atlattık, geldik bizden 10 dk önce düdüklü patlamış ev berbat durumdaydı
Çok şükür herkes iyi ama baya stresli bi gündü.
Geçmiş olsun aksilikler pes peşe gelmiş2 gündür aksilikler peşimizi bırakmıyor canımEşimin ailesine gelirken yolda ciddi bi kaza atlattık, geldik bizden 10 dk önce düdüklü patlamış ev berbat durumdaydı
oyy canım çok geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmıs2 gündür aksilikler peşimizi bırakmıyor canımEşimin ailesine gelirken yolda ciddi bi kaza atlattık, geldik bizden 10 dk önce düdüklü patlamış ev berbat durumdaydı
Teyzeye ve kitab kurtlarina günaydınlar![]()
Mehfam
H M
@samdan
Less-is-More
Kitapkurdu60
A Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
M mehlika nur
WunderLost
Oriana
@iloveme
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
@Mary Shelley
Night owl
succulentaski
@_Gulnihal_
pawlover
WOMAN
turuncukedininannesi
@kukrim27
Uyuzhanim
E Esila09
@leblebici
S sognatore
UcanSupurge
yet07
Polo33
Çekinmeyin girin girin çıkın topigeTopiğe sahip çıkalım topiğe hehehehe![]()
Çok geçmiş olsun2 gündür aksilikler peşimizi bırakmıyor canımEşimin ailesine gelirken yolda ciddi bi kaza atlattık, geldik bizden 10 dk önce düdüklü patlamış ev berbat durumdaydı
OD'a baktım kütüphanede var ama okumadımOD'u okumaya devam ediyorum. Oysa ki ne kadar güzel bir kitapmış. Bitsin istemiyorum.H M sen okudun mu?
Bence kesin okumalısın. Çok seveceksin. Teslimiyeti kadar güzel naif anlatıyor ki. Bayıldım. kitap içine çekiyor resmen seniOD'a baktım kütüphanede var ama okumadım
Sinan yağmura sardım onun yerinede. Yoksa elif tavsiye etti diye kütüphaneye kitablarima eklemistim.ne zaman okurum blmiyorum yeni yılda inşallah![]()
İyi oldu sizin düşünceleriniz bende tereddütte kalmıştım biraz mutlaka okuyayım bı aksilik olmazsaBence kesin okumalısın. Çok seveceksin. Teslimiyeti kadar güzel naif anlatıyor ki. Bayıldım. kitap içine çekiyor resmen seni
GünaydınGünaydın kızlar![]()
Ben de tereddüt ediyordum. dili çok ağır falan diyen çok oldu ama değilmiş. Sadece herkese hitap eden bir kitap değil benceİyi oldu sizin düşünceleriniz bende tereddütte kalmıştım biraz mutlaka okuyayım bı aksilik olmazsa![]()
Sana hitab ediyorsa ve ettiyse problem yok bence senin tatmin olman önemliBen de tereddüt ediyordum. dili çok ağır falan diyen çok oldu ama değilmiş. Sadece herkese hitap eden bir kitap değil bence
Günaydın![]()
Mehfam
H M
@samdan
Less-is-More
Kitapkurdu60
A Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
M mehlika nur
WunderLost
Oriana
@iloveme
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
@Mary Shelley
Night owl
succulentaski
@_Gulnihal_
pawlover
WOMAN
turuncukedininannesi
@kukrim27
Uyuzhanim
E Esila09
@leblebici
S sognatore
UcanSupurge
yet07
Polo33
Bir başkadır iskender Pala kitaplarıOD'u okumaya devam ediyorum. Oysa ki ne kadar güzel bir kitapmış. Bitsin istemiyorum.H M sen okudun mu?