• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
gunaydin-komik-caps.jpg

Mehfam Mehfam
H M H M
@samdan
Less-is-More Less-is-More
Kitapkurdu60 Kitapkurdu60
A Atesbocegi5
Life light Life light
@Ozlemlerhayallar
M mehlika nur
WunderLost WunderLost
Oriana Oriana
@iloveme
Margaret Hale Margaret Hale
Levaiz Levaiz
Eleadora Eleadora
@Mary Shelley
Night owl Night owl
succulentaski succulentaski
@_Gulnihal_
pawlover pawlover
WOMAN WOMAN
turuncukedininannesi turuncukedininannesi
@kukrim27
Uyuzhanim Uyuzhanim
E Esila09
@leblebici
S sognatore
UcanSupurge UcanSupurge
yet07 yet07
Polo33 Polo33

2 gündür aksilikler peşimizi bırakmıyor canım😕 Eşimin ailesine gelirken yolda ciddi bi kaza atlattık, geldik bizden 10 dk önce düdüklü patlamış ev berbat durumdaydı😕 Çok şükür herkes iyi ama baya stresli bi gündü.
Geçmiş olsun aksilikler pes peşe gelmiş 😑

2 gündür aksilikler peşimizi bırakmıyor canım😕 Eşimin ailesine gelirken yolda ciddi bi kaza atlattık, geldik bizden 10 dk önce düdüklü patlamış ev berbat durumdaydı😕 Çok şükür herkes iyi ama baya stresli bi gündü.
oyy canım çok geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmıs ❤️

Çok geçmiş olsun 💐

OD'u okumaya devam ediyorum. Oysa ki ne kadar güzel bir kitapmış. Bitsin istemiyorum. H M H M sen okudun mu?
OD'a baktım kütüphanede var ama okumadım
Sinan yağmura sardım onun yerinede. Yoksa elif tavsiye etti diye kütüphaneye kitablarima eklemistim.ne zaman okurum blmiyorum yeni yılda inşallah😍

OD'a baktım kütüphanede var ama okumadım
Sinan yağmura sardım onun yerinede. Yoksa elif tavsiye etti diye kütüphaneye kitablarima eklemistim.ne zaman okurum blmiyorum yeni yılda inşallah😍
Bence kesin okumalısın. Çok seveceksin. Teslimiyeti kadar güzel naif anlatıyor ki. Bayıldım. kitap içine çekiyor resmen seni

İyi oldu sizin düşünceleriniz bende tereddütte kalmıştım biraz mutlaka okuyayım bı aksilik olmazsa 😍
Ben de tereddüt ediyordum. dili çok ağır falan diyen çok oldu ama değilmiş. Sadece herkese hitap eden bir kitap değil bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X