• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaslar ocak ayında okunacak olan fareler ve insanlar kitabi icin bi tarih belirlediniz mi. Bende sizlerle ayni zamanda okumak istiyorum. Ocak ayinda belirledigim 4 kitabim var ama bu kitabi da belirledigim kitaplarin biriyle beraber okuycam

70'nci sayfasındayım, çok akıcı ilerliyor. Seviyorum Başkomiser Nevzat'ı🍀💚

Eklentiler

• IMG_20201229_203025.jpg
    IMG_20201229_203025.jpg
    151,5 KB · Görüntüleme: 22
Arkadaslar ocak ayında okunacak olan fareler ve insanlar kitabi icin bi tarih belirlediniz mi. Bende sizlerle ayni zamanda okumak istiyorum. Ocak ayinda belirledigim 4 kitabim var ama bu kitabi da belirledigim kitaplarin biriyle beraber okuycam
Bir tarih belirleriz beraber okuruz.daha keyifli olur hem♥️

ben de aynı moddayım bu ara farklı bi kitaba geçiş yapacağım psikoloji üzerine, kendimi veremedim kitaba
Kendimi verememekten değil benimki o kadar yoğunum ki yemek bile yapamıyorum perşembeden itibaren 4 gün izinliyim onu bekliyorum dört gözle
Kaçıncı bölümde kaldın. İlerlerde kitap kendiliğinden akmaya başlıyor
Vakit olsa okuyacağım da işte 🙈 hoşgeldiin 🌸

Kendimi verememekten değil benimki o kadar yoğunum ki yemek bile yapamıyorum perşembeden itibaren 4 gün izinliyim onu bekliyorum dört gözle

Vakit olsa okuyacağım da işte 🙈 hoşgeldiin 🌸
Hoş buldum tatlım. Yıl sonu biraz yoğun geçiyor her zaman 🤷

Bir tarih belirleriz beraber okuruz.daha keyifli olur hem♥️
Evek kesinlikle daha guzel olur. Bu arada bugun 55 sayfa kitap okudum ve artik yatma vakti sabah iş var🤗yarin bol okumali bi gun olur insallah. Herkese hayirli geceler😍

C Calcifer 2 arkadaş daha geldi.
2021 hedefi de yazmışlardı. Kızlar tekrar yazar mısınız?
K Kitapkontesi yet07 yet07
Aslında 24 kitap belirledim ama kalın okunmayı bekleyen kitaplarım var. Onlar için sayıyı düşük tuttum. İnşallah fazlasını okumaya fırsatım olur. C Calcifer
Arkadaşlar, Körlük kitabını ne zaman birlikte okuruz?Kendime göre bir liste hazırlamaya çalışıyorum. Sizlerle de zamanım uyuştuğu vakit aynı kitabı okumak çok mutluluk verici olacak. Ocak ayında Fareler ve İnsanlar 'ı sizinle okuyacağım, Tutunamayanlar da ocak ayında okunacak diye onu da ocak ayına almaya çalışacağım.
Tutanamayanlar elimde var okunmayı bekliyor. İnşallah ben de sizler ile okumayı çok isterim.
Bu arada bu yıl hiç kitap almasam da kitap okuma hedefim kadar elimde hatta daha fazla okunmamış kitap var🙈🙈
Aşağı yukarı 3 yıllık kitap stoğum var 😂 doyamıyorum almalara

Hoş buldum canım. nasılsın ❤️
2 gündür aksilikler peşimizi bırakmıyor canım😕 Eşimin ailesine gelirken yolda ciddi bi kaza atlattık, geldik bizden 10 dk önce düdüklü patlamış ev berbat durumdaydı😕 Çok şükür herkes iyi ama baya stresli bi gündü.

2 gündür aksilikler peşimizi bırakmıyor canım😕 Eşimin ailesine gelirken yolda ciddi bi kaza atlattık, geldik bizden 10 dk önce düdüklü patlamış ev berbat durumdaydı😕 Çok şükür herkes iyi ama baya stresli bi gündü.
Coook gecmis olsun ya 😥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back