- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 598
Doğum günü için çok sevindimE süper bir haber bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğum günü için çok sevindimE süper bir haber bu
Hosbulduk canımHoşgeldiniz
Paylaşm mutlaka merak ettimDoğum günü için çok sevindim
Tamam inşaAllahPaylaşm mutlaka merak ettim
Bir tarih belirleriz beraber okuruz.daha keyifli olur hemArkadaslar ocak ayında okunacak olan fareler ve insanlar kitabi icin bi tarih belirlediniz mi. Bende sizlerle ayni zamanda okumak istiyorum. Ocak ayinda belirledigim 4 kitabim var ama bu kitabi da belirledigim kitaplarin biriyle beraber okuycam
Bu kitabı hariç çoğu var bende70'nci sayfasındayım, çok akıcı ilerliyor. Seviyorum Başkomiser Nevzat'ı
Kendimi verememekten değil benimki o kadar yoğunum ki yemek bile yapamıyorum perşembeden itibaren 4 gün izinliyim onu bekliyorum dört gözleben de aynı moddayım bu ara farklı bi kitaba geçiş yapacağım psikoloji üzerine, kendimi veremedim kitaba
Vakit olsa okuyacağım da işte hoşgeldiinKaçıncı bölümde kaldın. İlerlerde kitap kendiliğinden akmaya başlıyor
Hoş buldum tatlım. Yıl sonu biraz yoğun geçiyor her zamanKendimi verememekten değil benimki o kadar yoğunum ki yemek bile yapamıyorum perşembeden itibaren 4 gün izinliyim onu bekliyorum dört gözle
Vakit olsa okuyacağım da işte hoşgeldiin
Evek kesinlikle daha guzel olur. Bu arada bugun 55 sayfa kitap okudum ve artik yatma vakti sabah iş varyarin bol okumali bi gun olur insallah. Herkese hayirli gecelerBir tarih belirleriz beraber okuruz.daha keyifli olur hem
Keyifli okumalar. İncir kuşlarını okumuştum bendeYenı kıtabımıza baslayalım
Cok guzel bır romanKeyifli okumalar. İncir kuşlarını okumuştum bende
Aslında 24 kitap belirledim ama kalın okunmayı bekleyen kitaplarım var. Onlar için sayıyı düşük tuttum. İnşallah fazlasını okumaya fırsatım olur. C CalciferC Calcifer 2 arkadaş daha geldi.
2021 hedefi de yazmışlardı. Kızlar tekrar yazar mısınız?
K Kitapkontesi yet07
Tutanamayanlar elimde var okunmayı bekliyor. İnşallah ben de sizler ile okumayı çok isterim.Arkadaşlar, Körlük kitabını ne zaman birlikte okuruz?Kendime göre bir liste hazırlamaya çalışıyorum. Sizlerle de zamanım uyuştuğu vakit aynı kitabı okumak çok mutluluk verici olacak. Ocak ayında Fareler ve İnsanlar 'ı sizinle okuyacağım, Tutunamayanlar da ocak ayında okunacak diye onu da ocak ayına almaya çalışacağım.
Aşağı yukarı 3 yıllık kitap stoğum var doyamıyorum almalaraBu arada bu yıl hiç kitap almasam da kitap okuma hedefim kadar elimde hatta daha fazla okunmamış kitap var
Muhteşem güzel günlerde okuyun.Amazon indiriminde aldığım kitaplarım geldi. sizce burdaki kitapların toplam fiyatı nedir ?
Eki Görüntüle 2749973
Ne harika indirimdi dimi
2 gündür aksilikler peşimizi bırakmıyor canım Eşimin ailesine gelirken yolda ciddi bi kaza atlattık, geldik bizden 10 dk önce düdüklü patlamış ev berbat durumdaydı Çok şükür herkes iyi ama baya stresli bi gündü.Hoş buldum canım. nasılsın
Coook gecmis olsun ya2 gündür aksilikler peşimizi bırakmıyor canım Eşimin ailesine gelirken yolda ciddi bi kaza atlattık, geldik bizden 10 dk önce düdüklü patlamış ev berbat durumdaydı Çok şükür herkes iyi ama baya stresli bi gündü.