• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 gündür aksilikler peşimizi bırakmıyor canım😕 Eşimin ailesine gelirken yolda ciddi bi kaza atlattık, geldik bizden 10 dk önce düdüklü patlamış ev berbat durumdaydı😕 Çok şükür herkes iyi ama baya stresli bi gündü.
Yaa geçmiş olsun. Rabbim muhafaza etsin.

Günaydın 🙂
limonsuzum 😍 bugün yarın gelir artık sanırım:)

sen nasılsın napiyosun. sana da hedef belirleyelim mi. bize katılmak ister misin:)
C Calcifer hoşgelmişsin canım ☺
Ben iyiyim ev çocuklar uğraşıyorum. Eşim evde hiçbişey yapamıyorum öyle oturuyorum 🤦‍♀️ ben daha sonra katılayım olur mu? Arada selam versem nasılsınız diye baksam😍

Günaydın 🙂

Ben iyiyim ev çocuklar uğraşıyorum. Eşim evde hiçbişey yapamıyorum öyle oturuyorum 🤦‍♀️ ben daha sonra katılayım olur mu? Arada selam versem nasılsınız diye baksam😍
Hoş geldin canım. Mekanım belli buyur gel her zaman beklerim.

Günaydın 🙂

günaydın limonsuzum. tabiki olur neden olmasın. Allah kolaylık versin eş evde olunca zor oluyo bişeyler yapmak:)

Kızlar bişey sorcam. 6 yaşında kızım var. İlk ben yapıcam, ilk ben bitircem diyip duruyor.
Sabah çikolatalı ekmek verdim ikisine de,kızımın dişi salladığı için zorlandı. Başladı ağlamaya ilk kardeşim bitiricek diye. Örnek olsun diye yazdım. Bu oyunlarda bile böyle.
Öğretmen i "kaybedince kızan selin" kitabını önerdi. Sizin de var mı bu sorunu çözmeye yardım edebilecek kitap?

Kızlar bişey sorcam. 6 yaşında kızım var. İlk ben yapıcam, ilk ben bitircem diyip duruyor.
Sabah çikolatalı ekmek verdim ikisine de,kızımın dişi salladığı için zorlandı. Başladı ağlamaya ilk kardeşim bitiricek diye. Örnek olsun diye yazdım. Bu oyunlarda bile böyle.
Öğretmen i "kaybedince kızan selin" kitabını önerdi. Sizin de var mı bu sorunu çözmeye yardım edebilecek kitap?
Şu mesaja bi cevap yazın görünce olur mu ☺️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X