Hala da gözüm kitaplardaNe kadar da bensin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala da gözüm kitaplardaNe kadar da bensin
80?Amazon indiriminde aldığım kitaplarım geldi. sizce burdaki kitapların toplam fiyatı nedir ?
Eki Görüntüle 2749973
Tamam canım seni de ekliyorum listeyeaksam. 3saat kıtap okuyorum işte. 15 tane olsun suanlık
Hep birlikte okuyalım canım, çok motive edici oluyorBenimde okuyacaklarım arasında körlük konuşmuştuk hatta burada, hep beraber okuruz inşallah
deneyeceğim bende fiyatlar gayet iyi evet. genelde hepsi burada, kitap yurdu ve benzer sitelerden yapıyorum.
Ahh keşke 180TL
KesinlikleHep birlikte okuyalım canım, çok motive edici oluyor
Tamam canimTamam canım seni de ekliyorum listeye
750 tle kitaplara veren kadınım benAhh keşke 180TL
ben kıtap aldıgım. aksam ruyamda kıtapların bıttıgını goruyorum sureklıİnsan neyle yaşar - Tolstoy okumaya başladım.
Size de bazen okuyacak kitap kalmayacak korkusu geliyor mu ?
Sonra kendime 130 milyon kitabı hatırlatıp rahatlıyorum
Ben de aylık bit limit belirliyorum kendime her ay alıyorum o limit dahilindekumbaraya para atıyorum. ordan alıyorum ben
en mantıklısı hangı yazarlar okunuyor cogunluklaBen de aylık bit limit belirliyorum kendime her ay alıyorum o limit dahilinde
Dünya klasiklerini okumaya çalışıyorum her ay. Yenilerde İsmail Güzelsoy'un kitaplarını aldım onu okuyacağım.en mantıklısı hangı yazarlar okunuyor cogunlukla
halıl cibran sinan akyüz. canan tanDünya klasiklerini okumaya çalışıyorum her ay. Yenilerde İsmail Güzelsoy'un kitaplarını aldım onu okuyacağım.
İhsan Oktay Anar
Tarık Tufan
Murat Menteş
diye liste devam eder
Senin almana, kendim almış gibi sevindim. Arkadaşım hediye alıp göndermiş 3 kitapOysa ki sen bana haber vermiştin indirimi. Ben aldım sen kaldın
Hoşgeldiniz
E süper bir haber buSenin almana, kendim almış gibi sevindim. Arkadaşım hediye alıp göndermiş 3 kitap
6 tane de abim aldı o gelecek inşallah