- 17 Mayıs 2011
- 8.095
- 12.158
- 498
- 35
Bende eizinle okurum.Ben Ocak ayında ilk kitap olarak okuyacağım. Beraber başlarız sonrasında da sırayla Fareler ve İnsanları okuruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende eizinle okurum.Ben Ocak ayında ilk kitap olarak okuyacağım. Beraber başlarız sonrasında da sırayla Fareler ve İnsanları okuruz
Kaldığın yerde bekle geliyoruzOkuyun okuyun Onu okuyun onu yarılamıştım ben ilk bitireyim bu defa siz okuyup beni meraklandıramayacaksınız
Bende eizinle okurum.
Körlük mü dedi biri bende varım
MNG getiriyormus bizim buraya bende ordan sipariş verdim3 defa yaptım. Hem çok hızlı hem de fiyatları gayet iyi. BKM den alışveriş yapardım ben ama PTT kargo yüzünden istemiyorum ordan almak.
İzanın şarkısını almışsınAmazon indiriminde aldığım kitaplarım geldi. sizce burdaki kitapların toplam fiyatı nedir ?
Eki Görüntüle 2749973
170 taleAmazon indiriminde aldığım kitaplarım geldi. sizce burdaki kitapların toplam fiyatı nedir ?
Eki Görüntüle 2749973
evet burdan duymuştum. İndirimde olunca da aldımİzanın şarkısını almışsın
Hacı 170 al bana 200 sat alırım senden
Hoş buldum canım. nasılsın
Susmadim kafam karıştıNoldu sustun
Ben demiştim okudun mu diye. 2021 listemde benimdeevet burdan duymuştum. İndirimde olunca da aldım
o zaman beraber okuyacağız demektirBen demiştim okudun mu diye. 2021 listemde benimde
o zaman beraber okuyacağız demektir