Ben de iyiyim. Tutamadım kendimi malesef. Geyik yapmadım ciddi sinirlendiğim bir konu oldu.Iyiyim canim seni sormali? Baya uzun sürdü bu kez. Takilma bdvde bundan sonra
Tahmin ediyorum, bazen insani cileden cikartiyorlarBen de iyiyim. Tutamadım kendimi malesef. Geyik yapmadım ciddi sinirlendiğim bir konu oldu.
Bir de bunlar gerçek yaa. o daha sinir bozucuTahmin ediyorum, bazen insani cileden cikartiyorlar
ben de aynı moddayım bu ara farklı bi kitaba geçiş yapacağım psikoloji üzerine, kendimi veremedim kitabaİyi akşamlarnabersiniz? Hiç okuyamıyorum bu ara kaldım sineklerin tanrısında
Mapus damları taşlıhoşgeldin kalsii
Hoş buldum
Kaçıncı bölümde kaldın. İlerlerde kitap kendiliğinden akmaya başlıyorİyi akşamlarnabersiniz? Hiç okuyamıyorum bu ara kaldım sineklerin tanrısında
Hayret verici. Bazen okurken gercek olmasin diye diliyorum icimdenBir de bunlar gerçek yaa. o daha sinir bozucu
Çok havalı bir giriş oldu hoş geldin canım haberleri aldık bi dünya kitap okumuşsunEki Görüntüle 2749728
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
Kitapkurdu60
A Atesbocegi5
Life light
Alp_BuRc
M mehlika nur
WunderLost
Oriana
minseo
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Night owl
succulentaski
Jawlensky
pawlover
WOMAN
turuncukedininannesi
Kukrim
Uyuzhanim
E Esila09
bir civciv annesi
S sognatore
UcanSupurge
Eyvallah kankaÇok havalı bir giriş oldu hoş geldin canım haberleri aldık bi dünya kitap okumuşsun
Kesinlikle. O yüzden biraz daha tutmaya çalışacağım kendimiHayret verici. Bazen okurken gercek olmasin diye diliyorum icimden
Yorum yazsan da bazi kafalar degismiyor. Kendimizi strese soktugumuzla kaliyoruz.
bi daha banlanırsan heralde 1 ay falan giremeyeceksinKesinlikle. O yüzden biraz daha tutmaya çalışacağım kendimi
onun için daha varbi daha banlanırsan heralde 1 ay falan giremeyeceksin
Eki Görüntüle 2749728
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
Kitapkurdu60
A Atesbocegi5
Life light
Alp_BuRc
M mehlika nur
WunderLost
Oriana
minseo
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Night owl
succulentaski
Jawlensky
pawlover
WOMAN
turuncukedininannesi
Kukrim
Uyuzhanim
E Esila09
bir civciv annesi
S sognatore
UcanSupurge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?