- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.388
- 598
Vay vayy paşalar keyifcide yani :)) seni yildirmayami çalışıyorlar yoksa sen kalkta biz oturalım diyeBana mı tekli koltuğa mı düşkünler, soru işaretleri var zihnimde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vay vayy paşalar keyifcide yani :)) seni yildirmayami çalışıyorlar yoksa sen kalkta biz oturalım diyeBana mı tekli koltuğa mı düşkünler, soru işaretleri var zihnimde
Tekli koltukta üçümüz oturuyoruz, benim oğluşlarımın ikisi de altı kilonun üzerinde Evde tırmalama yataklarını kırdılar geçen gün tombişliklerinden.Vay vayy paşalar keyifcide yani :)) seni yildirmayami çalışıyorlar yoksa sen kalkta biz oturalım diye
Evet ben de böcek benmişim gibi hissettim okurken, sanki hepimiz kapitalist düzenin böceği olmuşuzDönüşüm bitti kızlar. Gerçekten kafka çok güzel bir böcek metaforu yapmış. Günümüz toplumunda çok güzel gönderme yapıldığını hissettim ben. Farklılıkları dışlama tahammül edememe ve hor görme olarak yorumladım .
Günaydın Kitap Severler
C Calcifer H M @samdan Less-is-More pawlover A Atesbocegi5 @Life light [USER=998772]@Ozlemlerhayallar M mehlika nur @WunderLost Oriana minseo @Margaret Hale @night Eleadora Stevya succulentaski @_Gulnihal_ @Kitapkurdu60 bir civciv annesi turuncukedininannesi @Uyuzhanim Kukrim @Esila09 @sognatore
GünaydııınGünaydın Kitap Severler
C Calcifer H M @samdan Less-is-More pawlover A Atesbocegi5 @Life light [USER=998772]@Ozlemlerhayallar M mehlika nur @WunderLost Oriana minseo @Margaret Hale @Night owl Eleadora Stevya succulentaski @_Gulnihal_ @Kitapkurdu60 bir civciv annesi turuncukedininannesi @Uyuzhanim Kukrim @Esila09 @WOMAN @sognatore
Life light o kadar düzeltmeme rağmen yine başkasını etiketlemişim sana özel günaydınnn olsunGünaydın Kitap Severler
C Calcifer H M @samdan Less-is-More pawlover A Atesbocegi5 @Life light [USER=998772]@Ozlemlerhayallar M mehlika nur @WunderLost Oriana minseo @Margaret Hale @Night owl Eleadora Stevya succulentaski @_Gulnihal_ @Kitapkurdu60 bir civciv annesi turuncukedininannesi @Uyuzhanim Kukrim @Esila09 @WOMAN @sognatore
Günaydın canımGünaydın Kitap Severler
Günaydın canımLife light o kadar düzeltmeme rağmen yine başkasını etiketlemişim sana özel günaydınnn olsun