- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.388
- 598
Şeker portakalimiEvet Zeze idi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şeker portakalimiEvet Zeze idi
Hay maşallah. Ne yaptın sen, ne bu hızBaşladım canım 7nci bolumdeyim meraktayim neler olucak
Evet canımŞeker portakalimi
Çok yavaş gidiyorum gibi 10ncu bölümde olmam lazımdı bugün 8 de kalırım sanirimHay maşallah. Ne yaptın sen, ne bu hız
Ooo iyi okurum diyosun yani bende evle uğraştım da çok fazla okuyamadım. Şimdi okucam inşaAllahÇok yavaş gidiyorum gibi 10ncu bölümde olmam lazımdı bugün 8 de kalırım sanirim
Yok ya okudummu okurum canim okumadım mi okumam ben çok gelmedi rahat okuudumOoo iyi okurum diyosun yani bende evle uğraştım da çok fazla okuyamadım. Şimdi okucam inşaAllah
Ne yaptın sen maşallah yaaÇok yavaş gidiyorum gibi 10ncu bölümde olmam lazımdı bugün 8 de kalırım sanirim
Cokmu okumuşum niye şaşırdınız bende şaşırdım siz şaşırıncaNe yaptın sen maşallah yaa
Ben 6. Bölüme anca geldim bir de hızlı okuyorum diyordum kendime, seni görene kadarCokmu okumuşum niye şaşırdınız bende şaşırdım siz şaşırınca
Doğru dürüst okuyamadım bir türlü. Sürekli bişey çıktı şimdi başlıyorum okumayaKitap çok güzel ilerliyor. Bırakamıyorum. Sizler ne durumdasınız
Senin kadar olmasa da bir şeyler yapıyoruz bizdegunaydin herkese
ne durumdasınız.. sizde aktiniz gittiniz kitaba dimi
Ben 10ncu bolumdeyim