• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
211BFB8D-E0BA-4F81-A637-062A1882DE8A.jpeg
Aralık ayının 5. Kitabına başlıyorum 🤗

Günaydın herkeseee
Bülbülü öldürmek yeni kitabım. Başladım üçüncü kısımdayım. Bugün ve yarın bi kaç işim ve dersim olduğu için çok uzun okuyamayacağım ama bi hafta içinde bitirmeye niyetliyim ^^ kitap çok güzelmiş bu arada 🙂

Kızlar ben 2021 listemi sizle paylaşmak istiyorum, arayışta olanlara fikir olur belki 🖤 İlk 3 ü şuan elimde olup okuduklarım içinde 🌿
  1. Algernon'a Çiçekler-Daniel Keyes
  2. Atları Bağlayın Geceyi Burada Geçireceğiz-Melisa Kesmez
  3. Deli Tarla-Şermin Yaşar
  4. Deli Gömleği-Giray Süngü
  5. Anneannem-Fethiye Çetin
  6. Kaybolan-Tarık Tufan
  7. Monte Cristo Kontu-A. Dumas
  8. Zaman Makinası-H. G. Wells
  9. Çocukluğun Soğuk Geceleri-Tezer Özlü
  10. Sarmaşık-Yekta Kopan
  11. Annemin Kaburgası-Burçin Tetik
  12. Kitapları Kurtaran Kedi-Natsukawa
  13. Morgue Sokağı Cinayetleri-E. A. Poe
  14. Evvel Bahar-İrem Uzunhasanoğlu
  15. Martin Eden-Jack London
  16. Rüya Bekleyen Adam-Filiz Özdem
  17. Mürebbiye-H. R. Gürpınar
  18. Gulyabani-H. R. Gürpınar
  19. Çalıkuşu-Reşat Nuri Güntekin
  20. Kayıp Kızlar-Tess Gerritsen
  21. Ölüm Sessiz Geldi-Agatha Christie
  22. Uçurtmayı Vurmasınlar-Feride Çiçekoğlu
  23. Masumiyet Müzesi-Orhan Pamuk
  24. Merhamet- Bryan Stevenson
  25. Konstantiniyye Oteli-Z.Livaneli
Teşekkür ederiz 😇

Günaydın herkeseee
Bülbülü öldürmek yeni kitabım. Başladım üçüncü kısımdayım. Bugün ve yarın bi kaç işim ve dersim olduğu için çok uzun okuyamayacağım ama bi hafta içinde bitirmeye niyetliyim ^^ kitap çok güzelmiş bu arada 🙂
Ooo baya hızlıyız :KK9:
Bende ikinci bölüme geldim öğleden sonra okurum baya.

Dün akşam bitirdiğim; Knut Hamsun-
Açlık
kitabını da mutlaka okuyun. Gerçekten çok güzel
yazılmış, her satırı dolu dolu bir kitap. Yine insani ilişkileri, insani değerleri anlatıyor bana göre. Okurken karakterle birlikte mide ağrıları çekiyor, bir lokma ekmek için çareler aramaya başlıyorsunuz.
Ama en etkileyen kısmı ise gururu. Asla taviz vermiyor ve iyilik yapmaktan vazgeçmiyor.
Daha çok şey söylenir belki. Okuyan kişilerle bir daha analiz ederiz.

Dün akşam bitirdiğim; Knut Hamsun-
Açlık
kitabını da mutlaka okuyun. Gerçekten çok güzel
yazılmış, her satırı dolu dolu bir kitap. Yine insani ilişkileri, insani değerleri anlatıyor bana göre. Okurken karakterle birlikte mide ağrıları çekiyor, bir lokma ekmek için çareler aramaya başlıyorsunuz.
Ama en etkileyen kısmı ise gururu. Asla taviz vermiyor ve iyilik yapmaktan vazgeçmiyor.
Daha çok şey söylenir belki. Okuyan kişilerle bir daha analiz ederiz.
Çok merak ettiğim bir kitap henüz fırsat olmadı okumaya, ama mutlaka okumam gerektiğini biliyorum inşallah en kısa zamanda.

Alamutu bitirdikten sonra tekrar Seker Portakalini okusam mi? Cok cok uzun yillar once, lisedeyken okumustum. Cok etkilendigimi hatırlıyorum ama kitabi tam olarak hatirlamiyorum 🤷‍♀️
Şeker portakalı geçen benimde aklıma geldi okuduğumda çocuktum bende. Bazı kitapları yetişkinken okumak ayrı bir keyif veriyor. Bence şeker portakalıda aynı keyfi verir

Şeker portakalı geçen benimde aklıma geldi okuduğumda çocuktum bende. Bazı kitapları yetişkinken okumak ayrı bir keyif veriyor. Bence şeker portakalıda aynı keyfi verir
Mutlaka keyif alacagimi dusunuyorum. Cocukken kutuphaneden alip okumustum. Daha sonra kitabi satin aldim ama okumadim. Evet evet okuyacagim 😍

Alamutu bitirdikten sonra tekrar Seker Portakalini okusam mi? Cok cok uzun yillar once, lisedeyken okumustum. Cok etkilendigimi hatırlıyorum ama kitabi tam olarak hatirlamiyorum 🤷‍♀️
Adı gibi çok tatlı bir Kitap. Güzel bir seçim olur bence 🤗

Hafta içi olması sebebiyle bugün kitabıma bir araya gelemedik, akşama enerjim kalırsa okuyacağım. Bu arada kızlar 21 Aralık bugün ve astrolojik olarak da güzel bir gün. Bol bol dua ederek geçirin diyordu bugün instagramdaki sayfalar. Haber vermek istedim. Saat 19.50'de gökyüzünde büyük bir hareketlilik olacakmış, tabii her şey Allah'tan dua etmek isteyenler olursa diye yazıyorum. Hepimize şifa olsun, Allahım hepimizin gönlündeki hayırlı duaya bizi kavuştursun.

Bazı kitaplar var ki beş on senede bir okunmalı bence şeker portakalı da öyle benim için.
Tekrar tekrar okunabilir 😍

Hafta içi olması sebebiyle bugün kitabıma bir araya gelemedik, akşama enerjim kalırsa okuyacağım. Bu arada kızlar 21 Aralık bugün ve astrolojik olarak da güzel bir gün. Bol bol dua ederek geçirin diyordu bugün instagramdaki sayfalar. Haber vermek istedim. Saat 19.50'de gökyüzünde büyük bir hareketlilik olacakmış, tabii her şey Allah'tan dua etmek isteyenler olursa diye yazıyorum. Hepimize şifa olsun, Allahım hepimizin gönlündeki hayırlı duaya bizi kavuştursun.
Amin inşallah, Çok teşekkürler😊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back