Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 2744502
Biraz da kitab okuyan karalayalim manidar olsun
Karaladim öyle kuzu iyi geliyor karalamak
Benim için bir tablo bu o kadar el yeteneğim yokKaraladim öyle kuzu iyi geliyor karalamak
Sağlık olsun seninde başka yeteneğin vardirBenim için bir tablo bu o kadar el yeteneğim yok
Sağlık olsun seninde başka yeteneğin vardir
Hayranım şöyle çizebilenlere keşke bende böyle karalayabilsemEki Görüntüle 2744502
Özeniyorum size ama ben çöp adamda kaldım :)Eki Görüntüle 2744502
Bende sevmiyorum ekrandan okumayı sırf evde olmadığım vakitleri değerlendirebilmek için uygulamadan okuyorum. İnşallah yarın gelirSiparişim hâlâ gelmedi bülbülü öldürmek i uygulamadan okuyacağım sizinle. Elimle dokunmadan okumak hiç tatmin etmiyor
Bkm kitap biraz fazla bekletiyorBende sevmiyorum ekrandan okumayı sırf evde olmadığım vakitleri değerlendirebilmek için uygulamadan okuyorum. İnşallah yarın gelir
Yarın gelir belki. Baktın mı kargon çıkmış mıSiparişim hâlâ gelmedi bülbülü öldürmek i uygulamadan okuyacağım sizinle. Elimle dokunmadan okumak hiç tatmin etmiyor
Hayır maalesefYarın gelir belki. Baktın mı kargon çıkmış mı
Yaa benmde öyle ama elinin altindada her kitab oluyor yinede uygulamada bende kitabcidan almayı çok seviyorum mesela beklemeyi sevmediğinden belki hemen alayım göreyim diyeSiparişim hâlâ gelmedi bülbülü öldürmek i uygulamadan okuyacağım sizinle. Elimle dokunmadan okumak hiç tatmin etmiyor
Keşke keşke bendeHayranım şöyle çizebilenlere keşke bende böyle karalayabilsem
Hem Dokunmak lazım hem de kağıt kokusu gelmeliYaa benmde öyle ama elinin altindada her kitab oluyor yinede uygulamada bende kitabcidan almayı çok seviyorum mesela beklemeyi sevmediğinden belki hemen alayım göreyim diye
Ben de bayılırım geziyorum kitapçıyı tüm kitaplara bakıyorum, ama internet daha uyguna geldiği için sipariş veriyorum mecburen fiyat farkı çok fazlaYaa benmde öyle ama elinin altindada her kitab oluyor yinede uygulamada bende kitabcidan almayı çok seviyorum mesela beklemeyi sevmediğinden belki hemen alayım göreyim diye
Geçen işimin olduğu yerde kırtasiye vardı incecik kitablara 20 TL dedi ya dedim ne kadar pahalı satıyorsunuz. Ama diğer taraftakinde kalın 10 TL ye aldım yani doğru gerçekten alinmiyor fuarlar iyi bitekBen de bayılırım geziyorum kitapçıyı tüm kitaplara bakıyorum, ama internet daha uyguna geldiği için sipariş veriyorum mecburen fiyat farkı çok fazla
İkiside sesiz duramiyor sanırım
Bana mı tekli koltuğa mı düşkünler, soru işaretleri var zihnimdeİkiside sensiz duramiyor sanırım
Hayranım şöyle çizebilenlere keşke bende böyle karalayabilsem
Herkeste farklı farklı hunerler var keşfetmek lazım benm bile daha çok var amatörce yapıyorum yani. İnsan bucaksız bı deniz..Özeniyorum size ama ben çöp adamda kaldım :)