Ben varım ama elimde yeni başladığım kitap var.O zaman başlayalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben varım ama elimde yeni başladığım kitap var.O zaman başlayalım
Eğer elindeki kitabı fazla okumadı isen, bizle birlikte oku sendeBen varım ama elimde yeni başladığım kitap var.
Öyle yapayım, en iyisi ona daha sonra devam ederim.Eğer elindeki kitabı fazla okumadı isen, bizle birlikte oku sende
Biz oğullarım ile başlıyoruz
Çok teşekkür ederizÇok minnoşlar
Yaaa çok tatlılar. Kedi aşığıyım ben
Ortak bir Kitap ayarlarızBenim bir onceki okudugum kitapti. Bundan sonra birlikte okuyacaginiz kitap olursa ona katilirim. Martin Eden mesela, okumayanlarla birlikte okuyabiliriz
Ben okumadım onu, elimde de varBenim bir onceki okudugum kitapti. Bundan sonra birlikte okuyacaginiz kitap olursa ona katilirim. Martin Eden mesela, okumayanlarla birlikte okuyabiliriz
Tekli koltukta hep birlikte oturuyoruzAllah'ım
Ben de çok severim. Turuncu olan çok da cana yakındır.Yaaa çok tatlılar. Kedi aşığıyım ben
Süper hepimize iyi okumalar o zamanBen bugün dönüşümü bitirdim. Akşam ya da yarın kızlarla “bülbülü öldürmek”e başlayacağız
Benim de öyle turuncu kedim vardı. Ama kaybolduBen de çok severim. Turuncu olan çok da cana yakındır.
Çok üzüldüm, yakın zamanda kaybolduysa her an gelebilir.Benim de öyle turuncu kedim vardı. Ama kayboldu
İkiside sensiz duramiyor sanırım