Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siparişim hâlâ gelmedi bülbülü öldürmek i uygulamadan okuyacağım sizinle. Elimle dokunmadan okumak hiç tatmin etmiyor
Yaa benmde öyle ama elinin altindada her kitab oluyor yinede uygulamada bende kitabcidan almayı çok seviyorum mesela beklemeyi sevmediğinden belki hemen alayım göreyim diye

Yaa benmde öyle ama elinin altindada her kitab oluyor yinede uygulamada bende kitabcidan almayı çok seviyorum mesela beklemeyi sevmediğinden belki hemen alayım göreyim diye
Ben de bayılırım geziyorum kitapçıyı tüm kitaplara bakıyorum, ama internet daha uyguna geldiği için sipariş veriyorum mecburen fiyat farkı çok fazla

Ben de bayılırım geziyorum kitapçıyı tüm kitaplara bakıyorum, ama internet daha uyguna geldiği için sipariş veriyorum mecburen fiyat farkı çok fazla
Geçen işimin olduğu yerde kırtasiye vardı incecik kitablara 20 TL dedi ya dedim ne kadar pahalı satıyorsunuz. Ama diğer taraftakinde kalın 10 TL ye aldım yani doğru gerçekten alinmiyor fuarlar iyi bitek

Hayranım şöyle çizebilenlere keşke bende böyle karalayabilsem

Özeniyorum size ama ben çöp adamda kaldım :)
Herkeste farklı farklı hunerler var keşfetmek lazım benm bile daha çok var amatörce yapıyorum yani. İnsan bucaksız bı deniz..
Kitab gibi açıp okumali kendini ,insanları..
Hayatımizdaki herşey kitab misali

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…