- 14 Haziran 2019
- 13.340
- 47.125
- 598
Başak Sayan-Nigahtar kitabına başlayacagım inşallah canımŞimdi ne okumayı düşünüyorsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başak Sayan-Nigahtar kitabına başlayacagım inşallah canımŞimdi ne okumayı düşünüyorsun canım
Yaaa damat değil pardon baldızının kocası ve kayınbiraderleri vardıDamadı var mıydı ya okuyalı çok oldu hatırlamıyorum detaylı
Aynen canım. Bende acaba büyük kızı evlenmiş miydi ben mi unuttum diyorumYaaa damat değil pardon baldızının kocası ve kayınbiraderleri vardı
Keyifli okumalarBaşak Sayan-Nigahtar kitabına başlayacagım inşallah canım
Teşekkür ederim canım benim sen şimdi ne okuyordun hatırlayamadımKeyifli okumalar
Ben de dahil olurum kızlar, Bülbül 'ü Öldürmek kütüphanede bekliyorBende merak ediyorum bunu bende dahil olurum
Ben bugün dönüşümü bitirdim. Akşam ya da yarın kızlarla “bülbülü öldürmek”e başlayacağızTeşekkür ederim canım benim sen şimdi ne okuyordun hatırlayamadım
Ooo çok iyi baya katılan olduBen de dahil olurum kızlar, Bülbül 'ü Öldürmek kütüphanede bekliyor
SüperBen de dahil olurum kızlar, Bülbül 'ü Öldürmek kütüphanede bekliyor
Ben şanssızlık bayrağını taşımakla meşgulüm. Projelerin olduğu bilgisayar bozuldu açılmıyo. Yarına ve cumaya iş teslimi vardı yedek almadım. Kendimi ordan buraya vuruyorum napcam diye. Sen nasılsıın?
Ben şanssızlık bayrağını taşımakla meşgulüm. Projelerin olduğu bilgisayar bozuldu açılmıyo. Yarına ve cumaya iş teslimi vardı yedek almadım. Kendimi ordan buraya vuruyorum napcam diye. Sen nasılsıın?
Aradım yarın bendekini götürüp yedek bilgisayar alcam ama yaptıklarım gitti ofiste çok uzak yaka değiştircem mafolduğum bi gün geçircem yarın 4 vesaitliaaaa iş yerini aradın mi paw belki gidip alırsın ya da yollarlar bilgisayar. yazdığın kısmı mi yedeklememistin
Aradım yarın bendekini götürüp yedek bilgisayar alcam ama yaptıklarım gitti ofiste çok uzak yaka değiştircem mafolduğum bi gün geçircem yarın 4 vesaitli
İşler acil ama esnetebildiğimiz kadar esnetcez beni yine uykusuz geceler bekliyo. Yardımcı veremezler heralde herkes yoğun yıl sonu olduğu içinnerdeki ofis pawim. tüh gitmiş emeklerin hep
peki ekstra zaman veya yardımcı vermediler mi
İşler acil ama esnetebildiğimiz kadar esnetcez beni yine uykusuz geceler bekliyo. Yardımcı veremezler heralde herkes yoğun yıl sonu olduğu için
Oh ne güzelBen de dahil olurum kızlar, Bülbül 'ü Öldürmek kütüphanede bekliyor
Yaa kötü olmuş tam da rahatlıcam dedikçe zorlaştı senin işler.Ben şanssızlık bayrağını taşımakla meşgulüm. Projelerin olduğu bilgisayar bozuldu açılmıyo. Yarına ve cumaya iş teslimi vardı yedek almadım. Kendimi ordan buraya vuruyorum napcam diye. Sen nasılsıın?
Bu akşam ya da yarın diye konuştukKızlar, Bülbül 'ü Öldürmek kitabına ne zaman başlıyorsunuz? Elimde şu an tuğla gibi Beyoğlu' nun En Güzel Abisi var.