• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben şanssızlık bayrağını taşımakla meşgulüm. Projelerin olduğu bilgisayar bozuldu açılmıyo. Yarına ve cumaya iş teslimi vardı yedek almadım. Kendimi ordan buraya vuruyorum napcam diye. Sen nasılsıın?

aaaa iş yerini aradın mi paw belki gidip alırsın ya da yollarlar bilgisayar. yazdığın kısmı mi yedeklememistin:(

aaaa iş yerini aradın mi paw belki gidip alırsın ya da yollarlar bilgisayar. yazdığın kısmı mi yedeklememistin:KK43:
Aradım yarın bendekini götürüp yedek bilgisayar alcam ama yaptıklarım gitti 🥺 ofiste çok uzak yaka değiştircem mafolduğum bi gün geçircem yarın 4 vesaitli

Aradım yarın bendekini götürüp yedek bilgisayar alcam ama yaptıklarım gitti 🥺 ofiste çok uzak yaka değiştircem mafolduğum bi gün geçircem yarın 4 vesaitli

nerdeki ofis pawim. tüh gitmiş emeklerin hep:(

peki ekstra zaman veya yardımcı vermediler mi

nerdeki ofis pawim. tüh gitmiş emeklerin hep:KK43:

peki ekstra zaman veya yardımcı vermediler mi
İşler acil ama esnetebildiğimiz kadar esnetcez beni yine uykusuz geceler bekliyo. Yardımcı veremezler heralde herkes yoğun yıl sonu olduğu için

Ben de dahil olurum kızlar, Bülbül 'ü Öldürmek kütüphanede bekliyor😀😀😀
Oh ne güzel 🤩
Ben şanssızlık bayrağını taşımakla meşgulüm. Projelerin olduğu bilgisayar bozuldu açılmıyo. Yarına ve cumaya iş teslimi vardı yedek almadım. Kendimi ordan buraya vuruyorum napcam diye. Sen nasılsıın?
Yaa kötü olmuş 😕 tam da rahatlıcam dedikçe zorlaştı senin işler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back