Bende merak ediyorum bunu bende dahil olurum
Mutlu huzurlu pazarlar. Ben buralardayım. Feci hasta oldum bademcik falan. Okuyorum hala kitap çizgili pijamalı çocuk'uGünaydın, mutlu pazarlarımız olsun inşaAllah
C CalciferH M kk birinci noteri Less-is-More pawlover A Atesbocegi5 Life light @Ozlemlerhayallar M mehlika nur WunderLost Oriana @iloveme Margaret Hale @Alevaizm Eleadora @Mary Shelley Night owl succulentaski @_Gulnihal_ Kitapkurdu60 @leblebici turuncukedininannesi Uyuzhanim Kukrim E Esila09 S sognatore
Tamam olurBende merak ediyorum bunu bende dahil olurum
Geçmiş olsunMutlu huzurlu pazarlar. Ben buralardayım. Feci hasta oldum bademcik falan. Okuyorum hala kitap çizgili pijamalı çocuk'u
Yok canım başlamadım tabletin şarjı yok indiremedim bile dahaTamam oluraslında bende çok merak ediyorum o kitabı. İsterseniz direk ona da başlayabiliriz. Eğer huzursuzluğa başlamadı isen Life light
Tamam nasıl derseniz öyle yapalım inşallah. Bende akşama ancak başlarımYok canım başlamadım tabletin şarjı yok indiremedim bile daha
Bende çok merak ediyorumHerkese mutlu pazarlardünden beri Bülbülü Öldürmek kitabına başladım çok sürükleyici bugün bitiririm diye düşünüyorum.Bitirince yazacağım düşüncelerimi .
Tamam nasıl derseniz öyle yapalım inşallah. Bende akşama ancak başlarım
Ne güzel yorumlamışsın canım. Herkeste aynı etkiyi yapmışDönüşüm bitti kızlar. Gerçekten kafka çok güzel bir böcek metaforu yapmış. Günümüz toplumunda çok güzel gönderme yapıldığını hissettim ben. Farklılıkları dışlama tahammül edememe ve hor görme olarak yorumladım .
Tamam canım olurEleadora da hemen okuyabilirse başlayalım. Okuduğu kitap varsa huzursuzluktan sonra okuyalım olmaz mı
Ailesi bile dışladı. sineklerin tanrısından sonra okuyunca bazı şeylerini de benzettim. Ordada domuzcuk hep dışlandı dalga konusu olduNe güzel yorumlamışsın canım. Herkeste aynı etkiyi yapmış
Geçmiş olsunMutlu huzurlu pazarlar. Ben buralardayım. Feci hasta oldum bademcik falan. Okuyorum hala kitap çizgili pijamalı çocuk'u
Tamam oluraslında bende çok merak ediyorum o kitabı. İsterseniz direk ona da başlayabiliriz. Eğer huzursuzluğa başlamadı isen Life light
Hemen başlayabiliriz bir okuduğum kitap var ama ikincisine başlayacaktım. Bülbülü öldürmek başlarım bu akşam yada yarın sabahEleadora da hemen okuyabilirse başlayalım. Okuduğu kitap varsa huzursuzluktan sonra okuyalım olmaz mı
Geçmiş olsun
Hemen başlayabiliriz bir okuduğum kitap var ama ikincisine başlayacaktım. Bülbülü öldürmek başlarım bu akşam yada yarın sabah
Geçmiş olsun
Hemen başlayabiliriz bir okuduğum kitap var ama ikincisine başlayacaktım. Bülbülü öldürmek başlarım bu akşam yada yarın sabah
Tamam o zaman akşam başlıyorummmMehfam kuzum sencede uygunsa başlayalım o zamn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?