Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne güzel yorumlamışsın canım. Herkeste aynı etkiyi yapmış

Mutlu huzurlu pazarlar. Ben buralardayım. Feci hasta oldum bademcik falan. Okuyorum hala kitap çizgili pijamalı çocuk'u
Geçmiş olsun
Tamam olur aslında bende çok merak ediyorum o kitabı. İsterseniz direk ona da başlayabiliriz. Eğer huzursuzluğa başlamadı isen Life light

Eleadora da hemen okuyabilirse başlayalım. Okuduğu kitap varsa huzursuzluktan sonra okuyalım olmaz mı
Hemen başlayabiliriz bir okuduğum kitap var ama ikincisine başlayacaktım. Bülbülü öldürmek başlarım bu akşam yada yarın sabah

C Calcifer H M kk birinci noteri Less-is-More pawlover A Atesbocegi5 Life light @Ozlemlerhayallar M mehlika nur WunderLostWunderLost hesabı doğrulanmış üye. OrianaOriana hesabı doğrulanmış üye. @iloveme Margaret Hale @Alevaizm Eleadora @Mary Shelley Night owl succulentaski @_Gulnihal_ Kitapkurdu60 @leblebici turuncukedininannesi Uyuzhanim KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. E Esila09 S sognatore
Mehfam

rüzgar gibi geçti kitabı bitti.

kolelegin olduğu zamanlarda başlıyo roman. Güney Kuzey savaşınin başlaması bitmesi yeni duruma adaptasyon etrafında gelişiyo. guney tarafında Atlantada geciyo daha çok.

hanım kızımız Scarlett O'hara da miss Nelly de tıpkı bdv de linç edilen kadınlar gibi. o kadar gerçek ki kitabın sonlarına doğru sinirim bozuldu.
köleliğin kalkıp zencilerin özgür olmaları ve ırkçılık o kadar bariz işlenmiş ki, yazar tam bı kölelik taraftarıymis belli.
kitaptaki tüm karakterler gerçek gibiydi. Cidden gündelik hayatta var olan insanlarla aynı özelliklere sahipler.

ama yazarın tavrı kitap ilerledikçe hoşuma gitmemeye başladı. tamamen beyaz ırkçı üst tabakadan ve soylu bı kadın olarak yazmış. istemediği özellikleri birine, istediği tüm özellikleri diğerine yüklemiş gibiydi.

tasvirleri anlatımı çok güzel, hikayenin kurgusu çok çok güzel. gerçek bı hikaye olabilecek kadar iyi. ama kendi idealistigi de buram buram tüttü benim burnuma.

şimdi gidip yazarı ve hayatını arastircam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…