- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Çok güzelBenim Fareler ve İnsanlar kitabım, babamın kütüphanesinden
HuuuuBenim Fareler ve İnsanlar kitabım, babamın kütüphanesinden
Beni de çok mutlu ediyorÇok güzel
Ne güzel bir hayal, gerçek olsunHuuuuBenim de hayalim çocuğuma kocaman bir kütüphane tadında kitaplık bırakmak
Çok güzel,anlamlı hatıralarBeni de çok mutlu ediyor
Anısı olan şeyleri çok seviyorum. Kullanmayı da çok seviyorum o yüzden inanılmaz hoşuma gittiBeni de çok mutlu ediyor
Ben de çok seviyorum, bir de düşünüyorum ben bunu hissettim kim bilir okurken onlar ne hissetti..Anısı olan şeyleri çok seviyorum. Kullanmayı da çok seviyorum o yüzden inanılmaz hoşuma gitti
Listeme ekliyorumAn itibariyle kitabı bitirmiş bulunmaktayım :’) Uzun süredir çekim yasasını araştırıyordum ve uygulamaya çalışıyordum. Bu kitaptan öğrendiklerim sayesinde artık daha bilinçli bir şekilde uyguluyorum. Hayata bakış açımı değiştirdi diyebilirim. İlgisi olan varsa mutlaka okumalı
Sıradaki kitabım NLP Zihninizi Kullanma Kılavuzu
Eki Görüntüle 2743135
Kitap cok sardı artık kuzucum 216 dayım yarın bitirmiş olurum inşallah sonradan acıldı mübarekOriana naptın kuzum nasıl gidiyor kitap
Kuyucaklıyı ve sırca köşkü olumadım kukrım bende merak ediyorum ama sıraya ekledim olunacaklar listemde varSabahattin Ali nin kitapları gerçekten çok güzel oluyor.
İçimizdeki Şeytan,Kürk mantolu Madonna,Sırça Köşk okudum şimdi kuyucakli Yusuf u aldım
Bana yetişmişsin bende 227 deyim bugun hiç okumadım yatmadan okuyup bitirmeyi planlıyorm.Kitap cok sardı artık kuzucum 216 dayım yarın bitirmiş olurum inşallah sonradan acıldı mübarek
Çok seveceğinize ve okurken kendinizden çok şey bulacağınıza eminimListeme ekliyorum
Ben YouTube videolarından uygulamaya çalışıyorum çekim yasasını ama yarısında uyuyorumÇok seveceğinize ve okurken kendinizden çok şey bulacağınıza eminim
Bitirirsin sen bu gece kuzucuk ozaman cunku bu sıralar baya hızlı gidiyor bence zaten 296 sayfacıkBana yetişmişsin bende 227 deyim bugun hiç okumadım yatmadan okuyup bitirmeyi planlıyorm.
Biter canım bende öyle düşündümBitirirsin sen bu gece kuzucuk ozaman cunku bu sıralar baya hızlı gidiyor bence zaten 296 sayfacık
Sonuna doğru daha da hızlanıyor elinden bırakmayacaksınKitap cok sardı artık kuzucum 216 dayım yarın bitirmiş olurum inşallah sonradan acıldı mübarek
Benimde tahminim o yönde calcimSonuna doğru daha da hızlanıyor elinden bırakmayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?