- 6 Eylül 2017
- 116
- 493
- 103
- 30
Geçmiş olsun, ben şimdi gördüm. Çok şükür temiz çıkmış. İnşallah diğerleri de iyi gelirHayırlı akşamlar arkadaşlar. Öncelikle yazan herkese çok teşekkür ediyorum. Dün sabah alındı kemik iliği. Bir gece kaldık hastanede, bugün geldik evimize çok şükür. Sonuçun temiz çıktığını söyledi doktor. Ama bir ay sonra çıkacak olan testler de var, onları bekliyecegiz.
Kitap okumaya pek fırsatım olmadı. Ara ara bı kaç sayfa okuyabildim sadece. 220. Sayfadayim . Haftasonu bitirmeyi planlıyorum ama bakalım.
Temiz çıkmasına çok sevindim. Sonraki testler de inşallah temiz çıkarHayırlı akşamlar arkadaşlar. Öncelikle yazan herkese çok teşekkür ediyorum. Dün sabah alındı kemik iliği. Bir gece kaldık hastanede, bugün geldik evimize çok şükür. Sonuçun temiz çıktığını söyledi doktor. Ama bir ay sonra çıkacak olan testler de var, onları bekliyecegiz.
Kitap okumaya pek fırsatım olmadı. Ara ara bı kaç sayfa okuyabildim sadece. 220. Sayfadayim . Haftasonu bitirmeyi planlıyorum ama bakalım.
Yürüyen Şato dimi? Evet başlamadım. Pazartesi başlamayı düşünüyorum
Çok şükür canım gözünüz aydın rabbim yaşatmasın tekrarHayırlı akşamlar arkadaşlar. Öncelikle yazan herkese çok teşekkür ediyorum. Dün sabah alındı kemik iliği. Bir gece kaldık hastanede, bugün geldik evimize çok şükür. Sonuçun temiz çıktığını söyledi doktor. Ama bir ay sonra çıkacak olan testler de var, onları bekliyecegiz.
Geçmiş olsun bende yeni gördüm cıkacak olanlarda temiz gelir inşallahHayırlı akşamlar arkadaşlar. Öncelikle yazan herkese çok teşekkür ediyorum. Dün sabah alındı kemik iliği. Bir gece kaldık hastanede, bugün geldik evimize çok şükür. Sonuçun temiz çıktığını söyledi doktor. Ama bir ay sonra çıkacak olan testler de var, onları bekliyecegiz.
Çok geçmiş olsun, inşallah beklediğiniz testlerde temiz gelirHayırlı akşamlar arkadaşlar. Öncelikle yazan herkese çok teşekkür ediyorum. Dün sabah alındı kemik iliği. Bir gece kaldık hastanede, bugün geldik evimize çok şükür. Sonuçun temiz çıktığını söyledi doktor. Ama bir ay sonra çıkacak olan testler de var, onları bekliyecegiz.
Evet ince ama dolu dolu. Kürk mantolu Madonna gibi
Evet demi ya. Ama güzel sevdimEvet ince ama dolu dolu. Kürk mantolu Madonna gibi
Ben de beğendim. Adamın ruh geçişleri çok iyiEvet demi ya. Ama güzel sevdim
İşte var bi çeken bişey. Ruh geçişleri, ince düşüncelerBen de beğendim. Adamın ruh geçişleri çok iyi
Kesinlikle. Şimdi ne olacak acaba diye bekliyordun hep iyi haber gelsin istiyorsunİşte var bi çeken bişey. Ruh geçişleri, ince düşünceler
Okumaya devam edeyim benUzunca zaman aç kalsam beynim azar azar dışarı akıyor, kafamın içi boşalıyordu sanki! Bunu açıkça hissetmiştim. Başım hafifliyor, yok oluyor ve ben onun ağırlığını omuzlarımda artık duymuyordum. Birisine bakacak olsam, gözlerimin alabildiğine açıldığı hissi beliriyordu içimde.
Kanepede oturmuş, bütün bunları düşünüyor, sürüp giden eziyetler yüzünden gittikçe daha çok hırslanıyordum. Sessizce kendi kendimle konuştum, alaycı bir tavırla başımı omzuma dayadım. Ne diye tasa çekiyordum sanki; ne tıkınacağımı, ne içeceğimi, fani vücut dedikleri bu rezil solucan torbasını hangi çullara bürüyeceğimi düşünerek?
Bu kısmı ayrıca etkiledi
Çok sağolun, inşaallah .Geçmiş olsun, ben şimdi gördüm. Çok şükür temiz çıkmış. İnşallah diğerleri de iyi gelir
Teşekkür ederim, inşallah umutla bekliyoruzTemiz çıkmasına çok sevindim. Sonraki testler de inşallah temiz çıkar
Amin amin, çok teşekkür ederimÇok şükür canım gözünüz aydın rabbim yaşatmasın tekrar
Teşekkür ederim, amin inşallahGeçmiş olsun bende yeni gördüm cıkacak olanlarda temiz gelir inşallah
Çok teşekkür ederim, inşallahÇok geçmiş olsun, inşallah beklediğiniz testlerde temiz gelir
Evet oYürüyen Şato dimi? Evet başlamadım. Pazartesi başlamayı düşünüyorum
Merak etme ben varım. Daha başlamadım bileEvet oen önce ben başladım okumaya en son ben bitiricem korkusu oldu bende biraz o yüzden sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?