Sabahattin Ali nin kitapları gerçekten çok güzel oluyorKürk mantolo madonnayı begenırsın bence
Ben de bunu araştırmıştım. Şöyle bir söz okumuştum o kitabı ne kadar unutsak da okuduktan sonra aynı kişi olmuyoruz artık. O kitaptan mutlaka bir şeyleri alıyoruzArkadaşlar, sizde de aynı durum var mı, ben okuduğum kitapları unutuyorum. Geçen gün burada yazdım hatta Rüzgar Gibi Geçti'yi okudum, aklımda tek bir cümlesi bile kalmamış.
KesinnVeronika Ölmek İstiyor ve Casus okudumama Simyacı yı okumadım nedense çok popüler geldi ondan mı acaba
canım ince zatenFareler ve insanlar i alan var mı bana çok ince geldi benim aldığım yayınevinden dolayı mi acaba
Heh iyi o zaman,nedense daha kalın bir kitap beklentim olmuş .canım ince zaten
Anna kareninaya hazırlık olsun diye ince olabilir buHeh iyi o zaman,nedense daha kalın bir kitap beklentim olmuş .
Anna Karenina'ya birkaç kez başladım bitiremedim, sizinle de okuyamazsam r daha okuyamamAnna kareninaya hazırlık olsun diye ince olabilir butuğla çünkü 1000 sayfanın üstünde
Şimdi ona bakıyordum bende sürükleyici olunca okunuyor daAnna kareninaya hazırlık olsun diye ince olabilir butuğla çünkü 1000 sayfanın üstünde
Büyük ihtimal bende. Zaten şubatta başka kitapta okuyamamAnna Karenina'ya birkaç kez başladım bitiremedim, sizinle de okuyamazsam r daha okuyamam
Geçen ben de bir yerde böyle bir cümle okudum, çok unutuyorum, sorun mu var diye düşünmeye başladımBen de bunu araştırmıştım. Şöyle bir söz okumuştum o kitabı ne kadar unutsak da okuduktan sonra aynı kişi olmuyoruz artık. O kitaptan mutlaka bir şeyleri alıyoruz
Tatlım ocakta oğuz atay okunacak ya o zaman okuyabilirsin şimdi okuyamıyorsan birlikte okunurken okunuyor bir şekildeŞimdi ona bakıyordum bende sürükleyici olunca okunuyor da.
Birde bazı kitaplar gerçekten zihnin açık zamanını istiyor mesela ben Tutunamayanlar a başladım.Ara ara devam ediyorum.
Benim Fareler ve İnsanlar kitabım, babamın kütüphanesindenFareler ve insanlar i alan var mı bana çok ince geldi benim aldığım yayınevinden dolayı mi acaba
Yok araya üç kitap okudum o duruyor zatenTatlım ocakta oğuz atay okunacak ya o zaman okuyabilirsin şimdi okuyamıyorsan birlikte okunurken okunuyor bir şekilde
Bugün aldım da biraz ince geldi gözümeBenim Fareler ve İnsanlar kitabım, babamın kütüphanesinden
Diğer aylarda telafi ettikHeh iyi o zaman,nedense daha kalın bir kitap beklentim olmuş .
Bazı kitapları kesinlikle unutmuyorum ama bazılarını hatırlamıyorum bile. Ama bana verdiği hissi hissediyorumGeçen ben de bir yerde böyle bir cümle okudum, çok unutuyorum, sorun mu var diye düşünmeye başladım
Ocak ta okuyacagiz onu dimi bak baslamiyorumDiğer aylarda telafi ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?