Hoşçakal 30 Kilo ... !

ben 20 günde 7 kilo verdim: ) 66 idim şimdi 59

ekmeği kestim
her gün iş çıkışı 8 km yürüdüm..
iş sırasında fırsat bulduğumda el kol bacak hareketleri yaptım
sonraaa baktım ki 29 beden kotlar oldu 26-27
ekmeği şekeri yağlıyı hayatımızdan çıkarmadan kilo işi zor
he birde yemeklere pul biber atıyorum bağırsağı çalıştırıyor

maşallah canım :)

Azmin zaferi bebegim tebrik ediyorum

maşallah size
bende sizin bu yönteminizi uygulamaya başladım
ciddi insülin direciyle başım belada emziren anneyim ilaçta içemiyorum
önerdiğiniz birşey var mı
3rakamlı kilolara dayandım artık

maşallah size
bende sizin bu yönteminizi uygulamaya başladım
ciddi insülin direciyle başım belada emziren anneyim ilaçta içemiyorum
önerdiğiniz birşey var mı
3rakamlı kilolara dayandım artık

İnsülin direnci kilo verme konusunda önünde engel evet ama imkansız değil , az ve sık yemek ... ara öğünlerini sadece sağlıklı atıştırmalıklardan oluşturmak , erken uyanıp , erken kahvaltı ile metabolizmanı erkenden harekete geçirerek , bol su ve egzersizle ...bence direnç sana boyun eğecektir

inşallah dediğin gibi yapacağım uzun yıllardır bu kilo problemini yaşıyorum artık hayatımdan çıkarma kararı aldım
kücük kızımın peşinden koşturamıyorum ona ayak uyduramıyorum
bu benim kaderim değil artık herşeyle yüzleşme zamanı geldi..............
bana ilham oldun teşekkür ederim en çok senin maceran beni etkiledi

Tebrikler valla bende verebilsem şu an 88-87 gidip geliyor veremiyorum ki
Doğum yaptım 11ay önce.
Ama gitmedi nabicam bilmiyorum bu gidişle aynı kalicak kilo
Sen şimdi hamilesin rabbim kucagina almaya nasip etsin hamileyken yedikleri dikkat et doğumdan sonra kilo alma sakın ye ye sütun olsun inat et su iç olur:) ben yedim aldım işte

ben 4 gündür bu yöntemi uyguluyorum 3 kilo vermişim

Yeni okudum yazini auscm
Ne güzel bir bir dökmüssün tüm bildiklerini eline canına içten yüreğine sağlık çok mu tatlısın ne

Okurken ağladım. Hem de hüngür hüngür. Çok yoruldum kilolarımdan, çok yoruldum

Okurken ağladım. Hem de hüngür hüngür. Çok yoruldum kilolarımdan, çok yoruldum

ama biz onları yorabiliriz...
Biz onları kovabiliriz...
Biz daha güçlüyüz .

Hadi bir silkelen ..olmaz mı ?

Yemek yemek sandığımız kadar matah bişey değil

Auscumm bugün spor salonuna gittiğim ilk gün ve diyet başarı öykülerine bir bakıp ilham alayım dedim. İlk senin topik çıktı karşıma ve hamilelik takvimini gördüm nasıl sevindim nasıl. Allah tamamına erdirsin canımmm. Sağlıkla sıhhatle inşallah =) ve inşallah sağlıklı olan haricinde kilo almazsın. Dua edicem buna

oyyyyyyyyyyyyyyyyyy benim güzelliğimmmmmmmmmmmmmmm

nasılsın canım ? nasıl sevindim spora başlamana ... takım duruyor yerinde ... kaptan değilim artık .. gel istediğin zaman e miiiii

Aminnnnnn canım amin .... evet ya ... koca göbekli oldum :)

Canım ya. Allah razı olsun. Evet bugün başladım ama kilo çok malum 1 saat hızlı tempoda yürüdüm sadece. Seansa katılmadım. Hemen başlamak iyi olmaz gibi geldi. Senin fikrini de alabilir miyim bu konuda? Dizlere bileklere çok yük gelmesin dedim ama bilemedim de
Karnın da olacak o kadar 24 hafta olmuş maşallah barekallah =)
Ben de iyiyim büyük kızım birinci sınıfa başladı. Küçükler büyüyor çok şükür canım =)

ama biz onları yorabiliriz...
Biz onları kovabiliriz...
Biz daha güçlüyüz .

Hadi bir silkelen ..olmaz mı ?

Yemek yemek sandığımız kadar matah bişey değil
Verip verip geri alıyorum. Şimdi yine diyetisyene ve spora gidiyorum. Ama o kadar yoruldum ki... O kadar bıktım ki... Beni çok yordu bu kilo mevzusu 31 senedir. İnşallah bu defa kalıcı olur

Verip verip geri alıyorum. Şimdi yine diyetisyene ve spora gidiyorum. Ama o kadar yoruldum ki... O kadar bıktım ki... Beni çok yordu bu kilo mevzusu 31 senedir. İnşallah bu defa kalıcı olur

Diyetisyen menüleri kolaydır ... zorlamaz seni .
Yeteer ki istikrarlı ol .
Eeee spor şahaneeeee zaten.
Hadi bak en güzel aylar şimdi ... şubat mart nisana kadar sık dişini ... baharda yeni bir sen ol .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…