Hoşçakal 30 Kilo ... !

Cook haklisiniz zaten insan kendi basina gelenleri yorumlayamiyor disaridan bir goz olarak oyle guzel sorunu cozdunuz ki
insallah kulagima kupe olur dedikleriniz
Hayatta hep gucluyu oynamak bana dustu ta ki bu zamana dek evladimi kaybettikten sonra anladim ki aslinda oyle gucsuzmusum ki ...
Insallah basarabilirim. Desteginiz icin sagolun...

Cuma günü tartılacağım. Bakalım hedefe ulaşıldımı... Sonucu yazarım.

Ben evlendiğimde 58 kilo ile evlendim şuan 77 kiloyum: Tek sorun bogazımı tutamıyorum. Karnım tok olsa bile gözüm aç ben napıcam nasıl vericem destek lütfen

Mükemmel bir yazi cook yerde kendimi okudum resmen

Ben evlendiğimde 58 kilo ile evlendim şuan 77 kiloyum: Tek sorun bogazımı tutamıyorum. Karnım tok olsa bile gözüm aç ben napıcam nasıl vericem destek lütfen
İnsülin direncinizi ölçtürün. Karnım tok olsa bile gözüm aç cümlesi benim ilaç kullanmaya başlamadan önceki halim...

Cok tebrik ederim. evlenip cocuk dogurduktan sonra 30 kilo aldim umarım bende 36 beden olurum yeniden

İnsülin direncinizi ölçtürün. Karnım tok olsa bile gözüm aç cümlesi benim ilaç kullanmaya başlamadan önceki halim...
ben doktora gittim ölçüm yaptırdım bu cümleyide söyleyince beni glifora başlattı . siz ne kullandınız acaba ?

ben doktora gittim ölçüm yaptırdım bu cümleyide söyleyince beni glifora başlattı . siz ne kullandınız acaba ?
halen kullanıyorum. günde iki tane 850 mgr... ilk zamanlar mide bulantısı baş dönmesi yaptı. Ama şimdi alıştım. Onu içmezsem yeme krizleri yeniden başlıyor. şimdi insülinim bir parça düşmüş durumda.
Kilo verdin mi diye sorarsanız maalesef çok az... çok yavaş gidiyor. Ama almıyorum da buna bile razıyım. bir kaç gün içinde üç dört kilo alabilen biriyim.

halen kullanıyorum. günde iki tane 850 mgr... ilk zamanlar mide bulantısı baş dönmesi yaptı. Ama şimdi alıştım. Onu içmezsem yeme krizleri yeniden başlıyor. şimdi insülinim bir parça düşmüş durumda.
Kilo verdin mi diye sorarsanız maalesef çok az... çok yavaş gidiyor. Ama almıyorum da buna bile razıyım. bir kaç gün içinde üç dört kilo alabilen biriyim.

aynı benim gibisiniz Bende böyleyim

aynı benim gibisiniz Bende böyleyim
Ancak insülin direnci olanlar insülin direnci olanların derdini anlar ilacınızı düzenli olarak kullanın. Bir de muhtemelen fark etmişsinizdir. Şekerli yada karbonhidratlı yiyecekler yedikten sonra ciddi bir yorgunluk ve isteksizlik yaşanıyor. Özellikle akşam yemeklerinden sonra. Meyve dışında şekeri tamamen kesmek gerekiyor. Ancak ekmeği kesmeyin. Tam buğday yada çavdar yiyin. Diyetisyenim bana yiyemem dediğim halde her öğün üç dilim tam buğday ekmeyi yazmıştı. Yemediğin için kilo veremiyorsun demişti. Bir de kuru meyveleri yasakladı. Muz, incir, üzüm yasakdı.

banada tam bugday verdi canım dediğin gibi her öğünde en fazla 3 öğün :)

Doğumdan sonra aldığım kilolarla :)) kendi başarı hikayemi okuyup gaza gelmeyi hedefliyorum
Lütfen yardım! ! Doğumdan sonra kilo veremedim. Aksine aldım. 20 kilo kadar fazlam var kendimi mutlu hissedecegim kilo ya ulaşmam için. Bir türlü kendime söz veremiyorum diyet konusunda. Evet kilolarmdan mutsuzm MUTSUZ oldukça yiyesim geliyor. Yapamiuacagmi hissediyorum. Birazcık motive edin lütfen. Yarın diyet e ve spor a başlamaya niyetliyim ( en azından )

Cuma takimlarina katil canım motive olma konusunda cok etkili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…