- 16 Ekim 2016
- 7.414
- 45.914
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Beni unuttun heee bunu demicektin@nisankraliçesi etikeyledim henüz gelmedi, senin adını çıkaramadım ,aklım da kaldıydı :) aşkı unuttuk ellam :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni unuttun heee bunu demicektin@nisankraliçesi etikeyledim henüz gelmedi, senin adını çıkaramadım ,aklım da kaldıydı :) aşkı unuttuk ellam :)))
Haaaydi gidek o zamanve sohbet biter....
kapatın burayıHaaaydi gidek o zaman
hoş buldum da neler oluyo onu anlamaya çalışayım az
Kız unutmak değil nick aklıma gelmedi bir türlü gerçek diyorum bak ,aklımdaydın :)Beni unuttun heee bunu demicektin
Sohbet hertelden muhabbet tanışıyoruz,dertleşiyoruz,haşlıuoruz ara da :)))hoş buldum da neler oluyo onu anlamaya çalışayım az
Hb canim
Hayde oyle olsun maydemKız unutmak değil nick aklıma gelmedi bir türlü gerçek diyorum bak ,aklımdaydın :)
Aynen konuscak bisey yok topik sahibesi nirde yahu Tenceresiz kaldim anne milleti kaynastirsa yakapatın burayı
49 sayfa kaynaşılmış gözlerim bozuk zaten okutmayın bana nolur biri özetini atsınAynen konuscak bisey yok topik sahibesi nirde yahu Tenceresiz kaldim anne milleti kaynastirsa ya
Öyle canım gerçekten Kızlar şimdi herkes tanışıyor ,misal ben surdan ,yaş şu, bu falan illa şart değil özel ayrıntılar maksat kaynaşıp,tanışmak ,gırgır ,şamata işte :)Hayde oyle olsun maydem
Bende oyle istiyorum oku oku biter mi yahu49 sayfa kaynaşılmış gözlerim bozuk zaten okutmayın bana nolur biri özetini atsın
Onu biliyorum kendimi tanıtmayı unuttum. Kocaelidenim ben 20 yaşındayım sağlıkçıyım daha ne desemÖyle canım gerçekten Kızlar şimdi herkes tanışıyor ,misal ben surdan ,yaş şu, bu falan illa şart değil özel ayrıntılar maksat kaynaşıp,tanışmak ,gırgır ,şamata işte :)
:))) Herkese bol şanş diliyorum falan filan iştee :))))Onu biliyorum kendimi tanıtmayı unuttum. Kocaelidenim ben 20 yaşındayım sağlıkçıyım daha ne desem
bize bizden fayda var tanıt kız kendiniBende oyle istiyorum oku oku biter mi yahu
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum ama ben kazanıcam:))) Herkese bol şanş diliyorum falan filan iştee :))))
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum ama ben kazanıcam:))) Herkese bol şanş diliyorum falan filan iştee :))))