- 24 Ağustos 2012
- 11.982
- 26.197
Maşallah çok güzel bir ev
Mobilyaları ne kadara mal oldu _?
koltuklarımızı da ıkeadan aldık 1700 de o toplamda 10.700 tl cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah çok güzel bir ev
Mobilyaları ne kadara mal oldu _?
Allah önce evlenmeyi nasip etsin ben artık geçtim yani countrysini çok gerginimde bu yüzden biraz teşekkür ederim canım :)teşekkür ettim canım. biz evı boyatırn kapıları da boyattık boyacı hallettı yanı herşeyi.
iyi dıleklerın ıcın cok teşekkurler cnm. tanımadıgın ınsanlardan boyle güzel şeyler duymak ınan kı cok guzelmiş. sende evının fotograflarını koyda bızde bakalım evını döşeyınce. sanat halının o modelı ne kadar pekı canım? linki varsa yada resmı gonderebılır mıısn bende cıkıp bı bakıcam ankaraya gıdınce çarsıya.
teşekkür ederim
rıca ederım ne demek. mesajına da cevap verıcem bırazdan
biz yatagımızı ve gardırobumuzu başka bı yerde yaptıdık canım ama yatak başlıgımı klasik ve kumaş sectım bu yüzden countrye pek aykırı olmadı. tahta ıstemıyordum zaten. gardırobumuzun ust köşelerinde ıkı nakışı var fotoda pek bellı olmuo oda aykırı olmadı ama temızlık acısından kolay olacak dıye düşünüyorum benım ıcın. düz oldugu için sılıp gecıcem. onlarda country olsaydı baya pahalı olurdu. dedıgın gıbı mobılyacılarda bı country yatak odası 9-10 bın cıvarında o yuzden bende butcemıze gore hareket ettım. ama 8 bıne de bulabılırsın canım. ankaraya gelırsen sana mesajda verecegım yerlere de gıdersın oralara da bakarsın fikir olur senın için.
teşekkur ederım lodedgun senın country aşıgı oldugunu bılıyorum allah sana da nasıp etsın inşallah. 9 bın sadece mobılyalar canım perde ıvır zıvır harıc.
Allah önce evlenmeyi nasip etsin ben artık geçtim yani countrysini çok gerginimde bu yüzden biraz teşekkür ederim canım :)
Mobiyalarınz çok güzel , güzel günlerde kullanın .
Makyaj masanız ve komdinleriniz nereden acaba ve ne kadara aldınız?
teşekkür ettim allah herkese nasıp etsın inşallahçok beğendim. çok farklı bence çok zevkli maşallah Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin :)
Haklısın canım :)sevdiğimiz insanla berabersek ve o bızım kıymetımızı bılıyorsa (bılmeli yoksa katlanmanın anlamı yok) o zaman her şeye katlanmalıyız canım gün gelecek bu sıkıntılı günlerde gececek emin ol...
iyi dıleklerın ıcın cok teşekkurler cnm. tanımadıgın ınsanlardan boyle güzel şeyler duymak ınan kı cok guzelmiş. sende evının fotograflarını koyda bızde bakalım evını döşeyınce. sanat halının o modelı ne kadar pekı canım? linki varsa yada resmı gonderebılır mıısn bende cıkıp bı bakıcam ankaraya gıdınce çarsıya.
country tarzı evler çok hoşuma gidiyor . ama ben cesaret edermiydim bilemiyorum :) çünkü alacağınız tek bir dekoratif eşya bile tarzı bozabiliyor . sizin eviniz de çok güzel olmuş gerçekten .şeker gibi :) güle güle ağız tadıyla oturun inşallah
Haklısın canım :)
Rica ederim ne demek Benim ev daha döşenmedi ama döşendikten sonra elbette koymak isterim. Osmanlı tarzı klasik mi klasik ağır mı ağır bir salonum var. Altın sarısı ağır şamdanlar, koskocaman motifli tablolar, ağır koltuk takımlarım falan çok kişinin tarzı olmayan ama benim hoşlandığım neyse canım :) ben halının fotoğrafını ekleyemedim, link vermek yasak mı bilmiyorum. Sanat Hal sanat halının sitesinde, markiz gurubunda 5757 nolu halı. gerçek hali çok ama çok tatlı bir pembe. koyu değil, çok açıkda değil aynı zamanda kir kaldırır cinsten. metrekare fiyatlarıda yazıyor sanırım, ama pazarlıkla daha uyguna alabilirsin.
şimdi baktım fıyatlarda gayet uygunmuş not aldım bı yere. kalıtelı mı pekı canım ? ben angora halının sormuştum 450 lıradan başlıyordu. ama bu baya uyguna geldı bana şimdi. :26:
%100 akrilikmiş. desen olan beyaz kısımları ipekli. hafif sedefli gibi duruyor. daha sermek nasip olmadı ama saç,kıl, tüy yapışmaz, ezilme olmaz dedi satıcı. zaten deforme olursa fabrikaya gönderiyoruz tekrar dedi, garantili halı. birde akrilik halıların temizliği yün halılara göre daha kolaymış (ve ilmek sıklığı az olan halılar daha kolay temizleniyormuş). angoradaki eğer yün halıysa belki ondan pahalıdır. ama aldığımız yerde koyunlunun halıları da vardı, satıcı çok iyi bir halı aldınız, bunlar koyunlu ama kullanım olarak belki daha bile iyi dedi. açıkcası sanat halı, daha önce ne kullananı duydum nede biz kullandık. rengini çok beğendim, aldım :) salonuma yün halı almak zorunda kaldım, çünkü koltuklarıma uygun renkte halı bulamadım, bulduğumuz halılarda %100 yündü. temizliğinin kolaylığı açısından akriliği tercih ederdim, akrilik bulsam akrilik alırdım.
merhaba cnm evine bayıldım rüya gibi içinde sevdiğin adamla birlikte oldun mu daha da güzelleşiyor o ev yuva oluyor
sakın masanın altına halı alma yazık yemek falan dökülür zaten çok eskide kaldı evin heryerine halı sermek sadece koltukların olduğu bölüne küçük bişi alsan yeter hatta koltukların altına girmese bile olur ben angora aldım çok memnunum kampanyasına denk gelmiştim 470 tl halıyı 375e almıştım yine pahalı ama istediğimi almış oldum
çok tatlı bir yuvan olmuş arkadaşım.. mutlulukla huzurla oturun inş. seneyede bebek gelir inş.
merhaba
gerçekte nasıldır bilmiyorum fakat daha küçük ve sade mobilyalar, lükens olmayan ayaklar daha çok yakışıyor gibi country tarza, bu haliyle de gayet güzel olmuş. bence ucuza da getirmişsiniz biz bir yatak odasında 6 binden aşağı bulamamıştık.
benim de tabi ki sormak istediğim ürünler var banyodaki ferforjenizi ve duşakabinin hemen yanındaki paspaslarınızı nerden ve ne kadara aldınız?
Rabbim bu şeker evde tatlı tatlı yaşamanızı nasip etsin
çok güzel çok sıcak bi ev olmuş :) güle güle huzurla oturun inşallah