- 24 Ağustos 2012
- 11.982
- 26.197
aa hem de meslektaşız desene :))
tamamdır haberleşiriz yine
görüşürüz canım iyi geceler.
sagol canım sana da iyi geceler...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa hem de meslektaşız desene :))
tamamdır haberleşiriz yine
görüşürüz canım iyi geceler.
ne kadar tatlı bi ev bu maşallah
güle güle aşkla sevgiyle otur canım pembeli olan herşeyi seviyorummmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 769032 E]
tablonuza bayıldım nerden aldınız öğrenebilir miyim
güle güle oturun. Yeni yuvandan sağlık,mutluluk eskik olmasın.Cıvıl cıvıl olmuş evin beğendim.
Çok çok çok beğendim canım.41 kere maşallah.Çok güzel olmuş baktıkça içim açıldı inan.
Rabbim huzurla,mutlu ve sağlıklı günler geçirmeni nasip etsin inşallah.
Misler gibi ev.Rica etsem yatak odanı nereden aldığını öğrenebilir miyim ve sakıncası yoksa fiyatı?
Yatak odası almayı düşünüyorum ama evim küçük olduğundan dolayı sürgülü dolap almam gerekiyor.
Bulunduğum şehirde country tarzı yatak odaları sınırlı.Sanırım başka şehirden tercih edicem onada pek güvenemiyorum.
Nakliyede sıkıntı yaşarım diye.Ama çoook beğendim
Pempe masa örtümüz ve beyaz büyük oval tepsimiz aynı :))) Tepsi çok kullanışlı :))
Güle güle oturun,çok beğendim..
Evine bayıldım mutlulukla otur inşallah..
Çok beğendim yatak odanı ve yemek odanı özellikle.
Ben o mobilyacının adını öğrenebilir miyim lütfen?
herşey çok güzel canım bi sorum olucaktı iç kapıları siz mi boyadınız bende boyamayı düşünüyorumda
Evin çok tatlı döşenmiş, aşkla huzurla oturun inşallah yeni ev, yeni eşyalar, heycanla beklemek bunlar çok güzel şeyler, bizde yeni yeni diziyoruz eşyalarımızı salon için halı sormuşsun, country tarzı döşendiği için çok klasik çizgileri olan halılar olmaz. evinizin genelinde beyaz ve pembe var. bizde beyaz pembe tonlarında modern kesim bir halı çok aradık. bu senekiler hep beyaz, gri tonları ve vizon renkleri. Sanat halının markiz serisinde pembe beyaz bir halı var, biz ondan aldık. Rengi gerçekten o kadar tatlı ki... Sende bir bakabilirsin
Çok şık ve iç açıcı bir ev
Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için canım.Ankarada oturmuyorum maalesef ama orda oturmuş olsaydım muhakkak ustanıza başvururdum.Başka şehire yapması pek muhtemel gözükmüyor sanırım.Sadece yatak odası 12 ye mal edilebilirken sen bir çok şeyi yaptırabilmişsin canım.
Güle güle huzurla otur inşallah.Normal mobilyacılarda tek yatak odaları country çok pahalı mıdır?
en çok 8 000 tl ye kadar düşünebilirim.Ama oralarda ne kadardır bilmiyorum.
Ama sırf bu cauntry tarzı için gözümü karartım gelicem güzel ankaranıza inşallah.
teşekkur ederım lodedgun senın country aşıgı oldugunu bılıyorum allah sana da nasıp etsın inşallah. 9 bın sadece mobılyalar canım perde ıvır zıvır harıc.Maşallah çok güzel bir ev
Mobilyaları ne kadara mal oldu _?