alkisalkisalkis tebrik ediyorum arkadasim, haydi tam gaz onumuzdeki haftalardada ayni azmi bekliyorum. heyyo heyyo
salata yerine meyve yemende sorun olacağını sanmıyorum...
bende diyete biraz ara verdim grip oldum çünküsanırım diyetle beraber vücudum güçsüz düştü
ayrıca aralık ayına kadar 10 kg tabıkı verebılırsın ama bıraz hızlı olmaz mı snde benım gıbı pestil olma soonra :bbo:
buket bende hafta içi evde eliptik bisiklet hafta sonuda ağırlık çalışıyorum herkez yavas yavas ıstedıgı kıloya gelıyo ne mutlu bizeeeee
Slm kizlar yeni katilan arkadaslar sizde hosgeldiniz. Valla hepinizn azmini tebrik ediyorum. cok guzel bi diyet zor iki gunu atlatinca gerisi geliyor zaten... motivasyonu birakmak yok hep destek tam destek devam kizlar ....opuyorumnanaktan
Ayy geçmiş olsun canım dikkat et kendine hava değişimi yüzünden bu aralar herkes öyle valla.Eee doğal olarak da bu diyetle vücut direncimiz baya düşüyor.Elma konusunda cevap verip yardımcı olduğun için sağol canım :1hug: aralığa kadar 10 kilo hızlı mı ki :çok üzgünüm:
yok canim olurmu.
2 ayda 10 kilo vermek bence gayet normal.
bende araliga kadar hedefime ulasmak istiyorum.
hollywood diyetini ben denedim ama herseferinde ilk günden biraktim.
yapan herkesi tebrik ediyorum.
ama bu gibi crash diyetlerden sonra 2-3 gün normal yiyin.
vücut az yemeye alisinca daha az yakiyor.
ya canlarim ben iki haftadir normal yemege donmustum ama simdi tekrar baslasam hollywood diyetine bi dort kilo daha verebilirmiyim acaba?