hm22'nin YGS - LYS günlüğü

bencede fazla ama piyasa böyle.dersane desen en kötüsü 4 binden başlıyor 15 bine kadar var .

Dersane fiyatları da artmış baya sanırım ama genelde ücretsiz gittim ben dersaneye, hala sınavları falan var mı ?

Hala yorgunum ama bir gün ara vermem nedeniyle deli gibi ders çalışasım var, gideyim de şu içimdeki çalışma isteğini dindireyim biraz.

Harikasınız , bende eczacılık kazanmak istiyorum daha lise bitmedi . siz evlisiniz evinizede tadilat oluyor yinede pes etmiyor düzzenli çalışıyorsunuz Ben napsam ki acaba

sanırım dershanelerin öğrencileri deneme yaptığı ve derece yapanı burslu alan ücretsiz sınav :26:

mezunlara böyle birşey yok.ama henüz lise öğrencilerine var ama sınavda ilk 10 a falan girmen lazım derece derece burs veriyorlar.birinciye yüzde yüz ikinciye 75 falan diye gidiyor.

Harikasınız , bende eczacılık kazanmak istiyorum daha lise bitmedi . siz evlisiniz evinizede tadilat oluyor yinede pes etmiyor düzzenli çalışıyorsunuz Ben napsam ki acaba

Çalışma isteği, amacınla motive olup çalışıldıkça devamı gelen bir şey, başlamak için gerekli olan sadece irade.
Kaçıncı sınıfsın ?
Eğer 1 sene boyunca ciddi anlamda çalışabileceksen ve kendine güvenin varsa son sene çalışmak da yeterli olabilir ama önceden çalışmaya başlamak işi garantiye almaktır.

mezunlara böyle birşey yok.ama henüz lise öğrencilerine var ama sınavda ilk 10 a falan girmen lazım derece derece burs veriyorlar.birinciye yüzde yüz ikinciye 75 falan diye gidiyor.

Zamanında lise öğrencilerine her sene olurdu, bir kaç dersanede kazanıp kaynaklarını alıp, tekine giderdim. Sonra yasaklandı diye duymuştum.

Son düzenleme:

2011de yasak değildi ben de öyle yapıyordum lise 2 den beri 2 dershaneye kayıtlıydım hatta 3 te biri kapandı sonra sınav dershanesi vardı bir zamanlar burada. kaynakları alırdım nasılsa bedavaya gidiyorum bedava mal baldan tatlıdır derler ama dergiler hep eksikti çünkü uğramazdım hiçbirine çok nadir gider sınavlarına girerdim

Çözülmese de nasıl tatlı olurdu değil mi o kitaplar

Çözülmese de nasıl tatlı olurdu değil mi o kitaplar

aynen öyle çalışıyorum ben yaeee havasını verirdi en azından ben odamda lak lak yaparken babam ders çalışıyorum zannederdi akrabalar da bak bak kız nasıl çalışıyor azıcık da sen çalışsan ya diye çocuklarının kafasına vururdu ah bi bilseler tertemiz duruyorlar o kitaplar

Bugün çalıştıklarımı da paylaşayım, baya bir çalıştım güzel oldu.
Çemberde Uzunluk
Dairede Alan
Çarpanlara Ayırma
Protein Sentezi ve Enzimler
Kimyasal Bağlar
Kaldırma Kuvveti
Canlıların Sınıflandırılması
Katı Cisimler konularını tekrar ettim, üstüne notlarımı temize çektim, çok güzel pekişti.
Arkasından da paragraftan 20, 2 derecen denklemler ve eşitsizliklerden 60 soru çözdü , soru çözümüm az oldu ama tekrarım çok iyi oldu, yarın da diğer konuların tekrarını hem notlarımdan hem dergilerden yapıp üstüne soru çözeceğim.
Dünün acısını çıkardım, mutluyum.

Son düzenleme:

Ben lise sondayken tanıştım eşimle, bilgisayarda konuşurduk, önümde kitap açık, ailem odaya girince monitörü kapatırdım, saat geç olurdu, hadi kızım bırak artık uyu çok yoruldun diye gelirlerdi yanıma ..
Ahh bir bilseler ..

beni yakan da sevgili ayağı oldu ilkokul arkadaşıydık 4.sınıftayken gitmelerdi ataması çıkmıştı babasının görevi bitince tekrar buraya dönmüşler 10 dayken tekrar çıktı karşıma aslında daha önceden görmüş bahane arıyormuş bulduğu bahane de çok komikti gerçekten o ayrı mesele o lisedeyken bi sene kaldıydı ben de beraber gideriz diye (çocuk aklı işte) bıraktım11.sınıftan itibaren ne dershaneye uğrardım ne adam gibi ders çalışırdım 95 üstü olan ortalamamı 2 yılda 86ya düşürdüm ama tam sınav öncesi ayrıldık ben de burdan kaçmak için tercih yapıp gittim istemediğim bi yere. o olmasa şuan uğraşmıyor olurdum seninki hayırlıymış en azından ne güzel daimi olur inş.

benimde senin gibi bu tip vakalardan dolayı başıma gelmeyen kalmadı hm22 güzel bir ilişkin oldu demek ki üni bitince evlendiniz aynı ünide mi okudunuz?

Sınav öncesi de gerçekten çok kötü olmuş keşke en azından ortalamanı düşürmeseydin ama aşk gelince akıl baştan gider tabi, ben ilk andan itibaren böyle bakıyordum Kötü bir şey demiş olsa heralde aaa ne güzel konuşuyorsun falan derdim
İkimizin de yolda yürürken birbirimize bakmaya çalışırken düşme anısı var
Tabi ben buralara nereden geldim, aşk deyince bir uçuyorum Eğer gerçekten aşksa yaşanan hiç pişman olma, hep öyle derdim ben, bir gün bazı şeyler istendiği gibi gitmezse yaşadığım tek günden pişman olmam diye ..

Bu arada sen erken başlamıştın dimi üniversiteye ?

benimde senin gibi bu tip vakalardan dolayı başıma gelmeyen kalmadı hm22 güzel bir ilişkin oldu demek ki üni bitince evlendiniz aynı ünide mi okudunuz?

Ben olmaz ben aşık olmam ne işim var aşkla diyen birisiydim, hak ettim yani o kadar büyük konuşursan böyle söylediğin her şeyi yalayıp yutarsın tabi
Senin devam ediyor mu ilişkin ?
Eşim benden büyük, aynı üniversite okumadık ama çok isterdim aynı yaşta olup aynı üniversite, aynı sınıfta okumayı. Biz çok uzun sene ayrı şehirlerde yaşadık, 2 gün görüşeceğiz diye aylarca bekleyip kaç takla atardık.

Son düzenleme:

pişmanım ama yine olsa yine yaparım tek pişmanlığım son sene çalışmamak olmak sene kaybetmiş olmak. evet erken başlamıştım

Son düzenleme:
pişmanım ama yine olsa yine yaparım tek pişmanlığım son sene çalışmamak olmak sene kaybetmiş olmak. evet erken başlamıştım

Hoş bir şey olsa gerek, hele sene kaybın olmasa millet 2deyken sen bitirmiş olursun ama şehir dışında tek başına yaşamak için de erken bir zaman olabilir.

Hoş bir şey olsa gerek, hele sene kaybın olmasa millet 2deyken sen bitirmiş olursun ama şehir dışında tek başına yaşamak için de erken bir zaman olabilir.

21 yaşında mezun olmuş olacaktım. hiç hoş değil aslında daha küçüksün ve hiç bilmediğin bir şehirde tek başına kalıyorsun yaşını öğrenen ne kadar herşeyim bilicinde olsan, erken büyümüş olsan da senle küçük bir çocukmuşsun gibi dalga geçiyor sınıfta geç kazanan bir kız(93lülerle girmiştim o 91liydi) elinde mikrofon varmış gibi tüm sınıfa bağıra bağıra ilan ediyor ve bu iyice yalnız kalmana sebep oluyor insan yerine konulup bir selam vermekten aciz insanların yaşımla dalga geçmesine sebep oluyor yani önermiyorum. şimdi küçük yaşta okula başlamalarına sebep olan sisteme de çok karşıyım yaşadım biliyorum zorluğunu çünkü

Son düzenleme:

11 e geçtim ve açtığım konuda da arkadaslarımdan ablalarımdan bir çok şey öğreniyorum . Tam olarak napsam onu bilemedim ama

aynı ünide degilseniz nasıl tanıştınız mahsuru yoksa? erken evlilik nasıl bir duygu alıştın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…